View Single Post
Vechi 01.05.2010, 15:12:21
modern talking
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
"..." = quota = figurat, ai ramas la romana ?
Lasă româna, că și dacă am vorbi în swahili tot aia ai înțelege.

Citat:
Hm, marioneta, hm...cine o fi marioneta, si mai ales a cui ?(a negurosului ?)
A unui zeu plictisit, că nu de asta te-a creat, că se plictisea sfânta treime de la atâta threesome.

Citat:
zau ? baga-l tu, ca eu n-am de unde sa iau -5000*C. (s'asta cu gradele parca-i din fizicistica)
Am dat o valoare acolo, nu sunt chimist, da nici prost să afirm că aerul exista da nu-l văd. atâta timp cât e un gaz incolor.

Citat:
De ce ar fi scris ? Nu este relevant. In cazul asta ma'nchin in fata planetei jupiter , care a deviat cometa s'a "halit'o"...

Gentu', la Tunguska(in Siberea lu' sovetici, adicatelea), n'a fost nici un meteor, ma'ntelegi, a fost un plasmoid solar, asta daca stii ce-i aia(e la moda e trendi...esti in urma pretine). Spun'le la aia de la nash(p)a sa-si curete ochianu', ca vede'n ceata.

p.s. pastreaza "bunu' lu' simtu'" chiar daca te "strange" pielea s'dai p'afara.
Jupiter, spre surprinderea ta e cea mai mare planetă din sistemul nostru solar. Având o așa masă atrage spre ea toate corpurile rămase de la formarea sistemului solar. Câteodată asteroizii aflați în norul Oort vizitează mai de aproape centrul sistemului și dacă n-ar fi Jupiter ar avea șanse să se ciocnească cu Pământul. Mi-e lene să-ți explic mai bine da ai văzut și tu că atunci când Jupiter nu și-a făcut treaba au dispărut dinozaurii.
Și cu siguranță că un meteorit care ar lovi Pământul nu ar oferi un sfârșit în car oamenii se ridică la ceruri. AMIN.
Reply With Quote