View Single Post
Vechi 01.05.2010, 12:26:56
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de modern talking Vezi mesajul
Știai că numai în universul cunoscut există aproximativ 7²³º planete asemănătoare Pământului? De ce tocmai planeta asta?
Și nu mă uit pe fereastră, ci mă uit de afară, și ce văd sunt astre.
Și explică de ce a mai făcut și stelele ca să lumineze noaptea? Se știe că sunt tot timpul acolo chiar și ziua, și de ce i-a luat 3-4 zile să facă o biată planeta și dar juma de zi să facă un întreg univers?Tu chiar ignori toate descoperirile de 2000 de ani încoace? De ce în biblie nu este nici vorbă despre lucrurile necunoscute atunci? Simplu. Pentru că a fost scrisă de un om. Iar Moise poate că era bolnav mintal, și tu nu ești mai prejos.
zau ? de ce nu 10²³º ? Pentru ca Biblia este un "manual" despre "bunele maniere" si nu un tratat de stiinta, si mai mult, are caracter local , se refera strict la Pamant. Nu ignor "descoperirile", constat ca inca racaiti in talpa lui Dumnezeu si nimic mai mult.(daca va credeti "cineva" e treaba voastra).
Fiind bolnav mintal am o scuza, tu, ce scuza ai ?

Citat:
Mă refeream că dumnezeul tău știe de la început ce se va întâmpla, știi expresia, "ce ți-e scris ți-e scris", atunci de ce continui să te rogi atâta timp cât el știe ce va face. E nesigur sau "ego"maniac?
Pai, n-ai inteles nimic, eu nu ma rog sa-si schimbe planu', ci din contra, sa-l duca la bun sfarsit(exista riscu' sa-l amane, asa, ca unii ca tine sa aiba timp pentru "desteptare", si asta'nseamna ca noi ceilalti sa te asteptam in loc sa ne bucuram).

Citat:
Invizibilitatea seamănă foarte mult cu inexistentul.
Vezi arerul ? Nu. Asta inseamna ca nu exista ?

Citat:
În biblie se spune că dumnezeu "a făcut" care e la timpul trecut, deci și în invizibilitatea sa există timpul
asa si ???