glykys: o sa ma uit peste linkuri; am doar o singura Biblie ortodoxa in casa si o am de foarte mult timp, chiar dinainte de-a ma naste; stiu ca o avea mama de mult si e destul de veche. are mai mult de 30 de ani de cand o are. stiu ca trebuie sa citesc Biblia; imi trebuie putin curaj sa ma apuc :-< ca nu e asa usoara si trebuie sa fiu atenta la ce citesc.
duminica stiu si eu ca este, dar mie nu mi-a dat niciun preot sau nu am fost eu atenta pana acum de s-a explicat de ce tocmai Duminica si nu Sambata sau alta zi :|
am vazut ca la toate religiile, ziua Odihnei reprezinta o mare problema, daca pot sa spun asa :|
vasalie: am citit partea aia, porunca aia atat in Biblia ortodoxa cat si-n cea adventista, ca scria si acolo asta.dar, daca e sa ne luam dupa pct. 126 si 127, nu zice denumirea zilei de odihna, corect? ca am aici nelamurirea >.<
si apoi partea cu: care este ziua odihnei, de fapt.
cum adica ziua a7a este sambata(duminica e ziua intai) si ai pus pct. 286 care e legat de duminica :| nu mai pricep >.<
sunt super confuza la asta!
adventistii au venit cu argumente logice si era chiar ok ce-au spus, dar... tot se bat cap in cap afirmatiile, asta am impresia :-<
adica, vrei sa spui ca toti ceilalti de alta religie folosesc Biblia Ortodoxa (am vazut cateva biblii, una a baptistilor, a iehovistilor si a adventistilor si erau total diferite de cele ortodoxe)?
as mai avea o intrebare interesanta legata de asta, dar sper sa nu fac. de fapt, fac off topic si deviez de la subiect, deci am sa pun intrebarea asta in alta parte ;D
almaris: stii prea bine la ce m-am referit. ziua odihnei din Biblie, conform Genezei, pentru ca exista confuzie mare intre religii pe tema asta :)
stiu si vad si eu ca repaus total nu exista, dar nu la asta ma refeream :)
mooama, dar puteti sa va certati in alta parte? :|
deja devine enervant :|
mai puneti pauza :|
|