Subiect: Ziua Odihnei
View Single Post
Vechi 30.04.2010, 23:52:21
almaris
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de glykys Vezi mesajul
vezi ca ma rog diseara la bunul si curajosul parinte!
Nu vreau sa te descurajez dar te rogi degeaba. Lasa-l pe parinte asa cum a adormit in bratele lui Dumnezeu si nu-l mai deranja.
Citat:
Noi, crestinii, urmam Adevarul, asa cum ne-a fost transmis de catre Hristos prin generatiile intregi de Sfinti Parinti, voi urmati minciuni nascocite acum vreo 2 secole!
Nu stiu daca iti dai seama dar minti, daca ai urma adevarul, nu faceai afirmatia de mai sus, ca te rogi unui om care a murit. Cum o dai, tot nu iese.
Citat:
Ce sa spun, s-au nascut de 200 de ani si ne invata pe noi ortodoxie! Dar asa am ajuns, din cauza necredintei noastre! Rusine sa ne fie, ca nu ne cunoastem religia, nu mergem la biserica, nu citim carti duhovnicesti si ajungem in mainile unui sectant bun de gura! Fereasca Dumnezeu!
Nu te invata nimeni nimic, ramai cu ale tale, eu cu ale mele, dialogam, nu se intampla nimic, chiar daca pe un ton mai necrestin.
Citat:
Ia uite, vorbiti despre teologie... cine a facut, mai, teologie? Ellen White a voastra?
Nu ma lovi la Ellen White ca ma doare. Eu n-am citit-o dar am vazut citate pe ici pe colo, nu stiu daca erau alese, dar nu batea campii.
Citat:
Nu, domnule, Sfintii Parinti pe care voi ii negati, ciobanul asta de la munte, pustnicul de la oi, Ilie Cleopa, el a facut teologie
Sfintii Parinti sunt oameni care pot gresi, nu iau tot de bun ce zic, mai trec si prin filtru propriu, acestia au trait intr-o anumita perioada, nu tot ce spun dansii mai este valabil.
Citat:
dar va e rusine, pentru ca au condamnat mereu invataturile gresite, au adus oamenii la adevarata credinta!
Cum ar fi invatatura spiritisto-pagana, de a te ruga cuiva care a incetat din viata?

Last edited by almaris; 30.04.2010 at 23:54:30.