Citat:
În prealabil postat de gabriela8
 Cum sa fie Iosif sotul Fecioarei Maria?!  Asta nu am mai pomenit! Iosif era vaduv si in varsta cand a luat spre ocrotire pe Fecioara Maria! Unde ai gasit tu scris ca erau casatoriti cand S-a nascut Hristos? Nu te supara dar imi miroase a erezie...
|
"A luat-o spre ocrotire"?
Ce forma de convietuire este aceasta, mai ales intr-o cultura care traia in LEGE?
Oare stii cine erau acele femei ocrotite?..vezi ca mai degraba la tine miroase a erezie cu usoare adieri de hula.
Am trait intre evrei si i-am descusut o gramada.
SUB NICI O FORMA o femeie nu ar fi stat nemaritata in casa unui barbat strain.
Inca ceva:
Sub nici o forma, un profet nu ar fi fost ascultat( de nimeni) daca era necasatorit si CU COPII!(mai ales)
Revenind la subiect, In Turcia exista casuta Maicii Domnului, unde oamenii de TOATE religiile vin si depun flori si biletele cu rugaciuni pentru diverse probleme.
Acolo, in Turcia se pare ca a trecut la Domnul!...si nu prea mi-e clar de ce a parasit Iudeea pentru a se duce in Turcia?..oare de saracie, asa cum si noi am dat iama la turci dupa 89?
Dar totul este evident trunchiat din motive de eliminare a relatarilor "apocrife" si ce avem este o varza aprobata de sinoade, care si ele sunt bune, dar am fi vrut cu totii detalii.