Domnule, îi știu io pă ăștia, fac experiențe pe oameni, corcesc genele și le implantează în femei, se dau extratereștrii și fraierii cred... deschid ei porțile lui franckenștein... nu le mai pasă de nimic... păi broscuța aia iepuraș cu trei degete credeți că nu a suferit, și nu ar fi avut dreptul la viață? Doar pentru că unii s-au jucat cu genele și celeulele părinților? Iar femeia s-a împăcat terifiată cu culpa avortului ei doar pentru faptul că au mințit-o că ar fi adus pe gLume un monstru... păi cine oare vrea să-și bată joc de chipul omului, de chipul și asemănarea lui Dumnezeu? Extratereștrii? În nici un caz. Sunt frații ispiscarioteni ai lui Iuda ăla de și-a pus gâtul în laț... precis ăia sunt... dar nu-i acuz căci ei abea te așteaptă să fie ei acuzați de cineva și apoi copoiul ăla ca fraierul să-l vezi cum o să pice în ispita de a se considera el vrednic... doar că acuză.
Păi după câte păcate am la activ, broscoiașul ăla iepuraș fără blană, cu trei degete e mult mai nevinovat decât mine... marele păcătos deci nu judec și nu mi se tulbură inima în fața gLumeților ce zboară cu farfuria de supă. Deși mi se cam ridică părul pe spate dacă-mi închipui coșjmarul respectiv... să te invadeze ''extratereștrii'' și să te umple cu cipuri și să-ți facă ei copilași, ieniceri, buni pentru orice mediu, să fugă, să înnoate, să vadă bine, că doar un deget trebuiește pentru ca să apeși pe trăgaci. Și gata.
Last edited by vsovivi; 30.04.2010 at 14:19:48.
|