Subiect: Ecumenism
View Single Post
Vechi 18.04.2007, 17:31:57
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de cozia
Odin si Traditie, multumim, oricum, sunt multe de invatat din ce ati scris si ati dat dovada de multa eruditie Ortodoxa ceva ce se intilneste din ce in ce mai rar, inca o data , iertati si multumim.
Mai voiam doar sa-l intreb ceva pe Odin care este asa de convins ca bursele de studiu in Italia pentru calugari si preoti este un lucru bun.
Citi preoti cunosti care au fost la studii la Catolici? zic si eu asa pentru ca intimplator eu am cunoscut cinci, direct sau indirect si mai toti au trecut daca nu la catolicism(ramasi in Italia) la greco-catolicism si de acasa plecasera ortodocsi... dar din nou, poate ca este doar o coincidenta si doar in cazurile cunoscute de mine s-au ratacit, si ma insel, ...sper sa fie asa.
Poti da mai ulte detalii despre preotii respectivi?
Nu, nu pot sa-ti dau detalii concrete, si nu am nici un motiv sa te mint. Unul este preot in Transilvania, altul este in Italia orasul Bari, altul care a devenit adept al miscarii ecumeniste si cu care nu m-am inteles deloc este pe linga Roma, iar altul a plecat in Canada sa predea la scoala catolica
Sa inteleg ca de fapt nu stii nimic de ei...dar de unde ai postat informatia? Din auzite?
Reply With Quote