Citat:
În prealabil postat de casiana
Poate ar trebui sa ne mutam separat si sa stau asa o perioada, dar daca nu ma mai pot intoarce niciodata la el? Daca plec, stau singura o vreme si pentru ca o sa simt asta ca o usurare nu o sa mai am puterea sa incerc niciodata altceva pentru ca imi doresc mult sa raman doar eu cu mine.
|
Ma doare sufletul pentru durerea ta,iubita mea sora.Se pare ca si in copilarie si acum,cedezi presiunilor familiei.Cand esti copil este normal sa nu ai de ales (cum a fost seminarul de la Agapia),dar acum era vorba,este vorba de viata ta,casatoria ar trebui sa uneasca oamenii pana la moarte,nu pana la divort,sau moarte de inima rea,ca sunt nefericiti unul cu altul.
Nu sunt in masura sa iti spun ce trebuia sa faci sau ce sa faci in viitor,este un pacat din partea cuiva sa iti spuna sa divortezi.
Duhovnicul meu,Dumnezeu sa ii dea sanatate,spune ca TAina Cununiei Religioase binecuvanteaza relatia respectiva,strange mai bine legatura intre miri,dar daca nu are ce strange de la inceput.........Asta s-a intamplat in cazul tau,iubita mea,TAina Cununiei nu a avut ce sa uneasca mai mult,caci dinainte de casatorie tu voiai sa anulezi nunta,erai dezamagita de logodnic,simteai ca nu vrei sa te legi de el,mai ales pt tot restul vietii.
Inca de la inceput ai privit casatoria cu el,ca o povara.ACum nu stiu daca el sau orice barbat ar fi fost in locul lui ti-ar fi starnit aversiunea....Poate ca,crestina din tine vrea libertate si ....castitate...ma rog ,abstinenta.Poate ca te vei calugari la un moment dat,poate ca nu.....
Si eu m-am tot gandit sa ma calugaresc,dar ca si tine,nu ma simt pregatita 100%,poate nici 50%.
As vrea sa fii fericita!
uite fostul meu prieten a gresit fata de mine,nu infidelitate,dar niste chestii ,gesturi care m-au ranit ,dar am luptat cu mandria si i-am acordat a doua sansa.A gresit iar,iar apoi a insistat sa ne impacam,dar DAR exact cum ai spus tu,ceva s-a rupt si nu mai suportam sa il vad,sa il aud,de atins de mine nici nu vreau sa ma gandesc.....nu suport sa vad nici pozele in care tine o mana pe spatele meu.
tu plangi in fiecare seara dupa libertate,esti nefericita.cat vei mai rezista ,draga mea?
asculta-ti inima,nu parintii! fa ceea ce te face fericita,iar tu sa iti lasi copiii,daca vei avea copii,sa isi faca propriile alegeri in viata.
GAndeste-te la Sfanta Parascheva,care era batuta de parinti cand isi dadea hainele scumpe cersetorilor,era mustrata tare,iar ea ce facea? dadea iar hainele cersetorilor,saracilor,iar in final a fugit de acasa,urmandu-si inima,chemarea.
CAre e ideea? sa iti urmezi inima,nu parintii.Esti majora,nu se poate spune ca parintii stiu mai bine ce e bine pt tine acum.Cand aveai 6 ani,12 ani,da stiau dumnealor ce era mai bine pt tine,dar acum.......acum stii ce te face fericita.Lectii de canto si celelalte planuri ale tale,inca o facultate etc.
Dumnezeu sa te calauzeasca,deschide-ti inima si mintea si invita-L pe Dumnezeu sa salasluiasca in ele,atunci tot ce vei face vei face fericita!
Cere si ti se va da! cere credinta si minte luminata si asa sa iti ajute Dumnezeu!
imi cer iertare daca am spus ceva ce te-a deranjat! nu a fost intentia mea sa te deranjez pe tine sau pe altcineva care are opinii diferite fata de ale mele!
ma voi ruga pentru tine (chiar asa te cheama? Casiana? ca sa iti pomenesc numele cand ma rog) si sa auzim doar de bine!
Doamne-ajuta!