Citat:
În prealabil postat de florinna01
M-am rugat la Dumnezeu pt o casatorie binecuvantata,a aparut un el dar nu corespunde deloc,de unde stiu ca e de la Dumnezeu sau nu?
Daca ce-mi doresc eu nu corespunde cu gandirea lui Dumnezeu?
Vreau pe cineva pe care sa-l iubesc sa simt ceva pt el..... chiar daca am o varsta(33) si se spune ca nu mai poate fi iubire,bine nu iubire dar ceva sentimente trebuie sa fie....nu?
|
Voi incepe prin a spune ceva care sper sa nu Il supere pe Dumnezeu ,dar eu asta gandesc:Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru.DAca tu alegi sa te casatoresti cu acest barbat este doar voia ta,nu voia Lui Dumnezeu.Daca era voia Lui Dumnezeu,El iti comunica pana acum,bineinteles trebuie sa fii si pe receptie ca sa Il auzi.El este atotputernic,daca voia sa Ii auzi voia,o auzeai pana acum.Asadar roaga-te Lui si Maicii Domnului si Sfantului Nicolae sa auzi voia Domnului cu toata inima ta,ca daca te casatoresti cu acest baiat,sa fiti impreuna fericiti,nu precum CAsiana si sotul ei si cine stie cate alte cupluri nefericite.
si eu m-am rugat Lui Dumnezeu sa imi aduca alesul,Pe Adam al meu,cu care sa fiu fericita tot restul vietii,iar el fericit cu mine tot restul vietii,caci dintotdeauna mi-am dorit doar unul si bun,nu multi si inutili.
Dar Dumnezeu a avut alt plan pentru mine.Asadar dupa cum spuneam anul trecut din aprilie m-am rugat in fiecare zi pana in august sa imi aduca pe alesul inimii si am crezut ca mi l-a adus caci rugaciunea mea a fost f clara "Te rog Doamne,nu mai lasa sa se apropie de mine decat pe baiatul care imi este potrivit,care ma va face fericita,si pe care il voi face fericit,traind impreuna pana ce moartea ne va desparti".Si am zis tadam.....shazam.....l-a adus,mama ce minune,ce inger mi-a adus Dumnezeu.Ei bine,nu era el,dupa 2 luni de miere,au urmat 2 luni de fiere.Eu zic asa draguta mea,mai ai rabdare sa va cunoasteti mai bine,daca se va naste ceva frumos,ok va luati,daca nu.......mai cauti,mai astepti.Sunt femei care isi gasesc la 40 de ani jumatatea,acelea (zic eu) sunt alesele Domnului,le-a testat nervii,rabdarea,credinta pana la maxim.Si cine a crezut pana la final,a fost rasplatita.Tu nu ai probleme cu credinta,tu ai problema,ca si mine,in a discerne care e voia Domnului.Dar nu intotdeauna ce cerem noi ne prieste,EL ne da ceea ce ne trebuie cand ne trebuie.Deci trebuie sa afli nu daca el este asa cum iti doresti,ci daca este ceea ce iti trebuie pentru a fi fericita.Esti fericita cu el? nu? atunci ....
sfatul meu:ai rabdare,casca bine ochii si urechile sa il cunosti bine si cel mai important ROAGA-TE LUI DUMNEZEU SA ITI LUMINEZE MINTEA SA FACI ALEGEREA POTRIVITA, SA AI SUFLETUL LINISTIT !
Dumnezeu sa te ajute! si sa ne tii la curent :)