View Single Post
Vechi 28.04.2010, 23:01:09
almaris
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de catalin_ Vezi mesajul
Parintele Ilie Cleopa despre adventisti, baptisti, iehovisti si alti sectanti.......................................... .................................................. ...............
.................................................. .................................................. ..................
Toti cei care s-au convertit la aceste mari rataciri provenite mai ales din America [SUA} singuri s-au auto-anatemizat conform Sfintelor Canoane ale Bisericii lui Hristos, Sfinte Canoane in Care ei nici nu mai cred, sub motivul ca sunt prea vechi si ruginite si nu sunt adaptate modernismului diavolesc actual!
Cataline tata, nu mai veni cu vechituri din astea de texte, gaseste si tu ceva mai nou dar la fel de distractiv precum spusele parintelui Cleopa, care are o opinie ca tot omu'. Cat va fi cerul si pamantul oamenii vor avea pareri, insa numai unii se vor bate cu pumnul in piept ca au Adevarul, sa ne fereasca Dumnezeu de astfel de insi, sau daca ii intalnim, macar sa stim sa ne purtam cu ei, eu nu as vrea pentru ca nu-s prea "crestin" la ora asta.

Citat:
Īn prealabil postat de catalin_ Vezi mesajul
Toti cei care s-au convertit la aceste mari rataciri provenite mai ales din America [SUA} singuri s-au auto-anatemizat conform Sfintelor Canoane ale Bisericii lui Hristos, Sfinte Canoane in Care ei nici nu mai cred, sub motivul ca sunt prea vechi si ruginite si nu sunt adaptate modernismului diavolesc actual!
Bravos, vad ca imi asculti sfatul pe care t-i l-am dat in urma cu ceva timp si vii cu postari umoristice in stilul caracteristic, motiv pentru care voi mai vizita forumul. Revenind un pic la ceea ce ai scos din mintea ta luminata, probabil ca neortodocsii se vor umple de spaima auzind ca s-au autoanatemizat pentru ca nu tin cont de dogmele unei biserici care se numeste singura unica, a lui Cristos, preafericita. Si daca tot e diavolesc modernismul, vezi ca acolo in America unde iti place tie e o grupare religioasa care traieste ca in secolul XVIII, Amish le zice, poate le ingrosi randurile.

Last edited by almaris; 28.04.2010 at 23:11:26.