View Single Post
Vechi 27.04.2010, 10:36:03
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Păi eu credeam că dumneata pricepi matematica, fizica, logica, deducția, inducția, argumentul, că altfel cum ai vrea să pricepi ceva atât de concret ca o explicație? Sau pentru ce crezi că am făcut științe exacte ca să nu mai știu să le folosesc? Deci citește că poate ai să pricepi cândva că eu nu mai pricep nimic. Dar oricum explicațiile și demonstrațiile sunt sub insuflarea Domnului prin Duhul, că altfel n-aș fi fost în stare să am cea mai elementară coerență, cea mai simplă rațiune a științei Creației căci numai Dumnezeu este deținătorul științei. Deci e de sus cam tot ceea ce ajunge și până la mine păcătosul aicea jos unde mă aflu eu care în genere prin dorința întietății cam stric rânduiala și pierd șirul scăpând din vedere esența prolemei: Dragostea Sfântă, dragostea tainică și dreaptă și curată, că dacă n-ai dragoste n-ai absolut nimic decât niște C14 ce o să radieze sărmanul în pustiu, în deșerți mai repede decât te aștepți.
Vrei sa spui ca tot ce ai spus, toate demonstratiile tale, sunt venite de sus prin "insuflarea Domnului prin Duhul"?
Reply With Quote