Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Mai sus era vorba de falsa datare cu C14 radioactiv și uite aici și aici câteva din contrademonstrații și uite și o explicație logică despre ilogic. Mai găsești și pe net că oamenii au început să se mire de cum s-au putut lăsa păcăliți atâta amar de vreme de către vrăjitorii științifici savanți aristocrați ghicitori în bOZ-oni sau FERMi-oni adică în zaț de cafia... sau în cartia de tarot a lui nenia ca să-i facă pe plac la tanti grijania, că tare le-a mai plăcut cafeluța. Cafeluța de după cafeluță.
|
Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Credeam ca imi arati ceva concret, nu demostratiile tale.
|
|
Păi eu credeam că dumneata pricepi matematica, fizica, logica, deducția, inducția, argumentul, că altfel cum ai vrea să pricepi ceva atât de concret ca o explicație? Sau pentru ce crezi că am făcut științe exacte ca să nu mai știu să le folosesc? Deci
citește că poate ai să pricepi cândva că eu nu mai pricep nimic. Dar oricum explicațiile și demonstrațiile sunt sub insuflarea Domnului prin Duhul, că altfel n-aș fi fost în stare să am cea mai elementară coerență, cea mai simplă rațiune a științei Creației căci numai Dumnezeu este deținătorul științei. Deci e de sus cam tot ceea ce ajunge și până la mine păcătosul aicea jos unde mă aflu eu care în genere prin dorința întietății cam stric rânduiala și pierd șirul scăpând din vedere esența prolemei: Dragostea Sfântă, dragostea tainică și dreaptă și curată, că dacă n-ai dragoste n-ai absolut nimic decât niște C14 ce o să radieze sărmanul în pustiu, în deșerți mai repede decât te aștepți.