Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Imi spuneai altadata ca esti doar un admirator al puciosilor.
Dar daca ma uit la cunostintele tale in ce priveste invataturile lor, la verva si dedicatia de care dai dovada, ma gandesc ca ai putea fi un pucios autentic sau chiar unul dintre lideri, imbracat in haina smerita a unui admirator.
|
Nu dragul meu; nu ți-am mai spus că sunt un biet mirean din poBOR dar care cred fărăndoială în Cuvântul lui Dumnezeu dat prin proorocii de la Pucioasa, prin toate cele 7 sfinte trâmbițe Apocaliptice? Ți-am mai zis dar nu mă crezi. Iar de întâlnit, n-am întâlnit și n-am discutat cu nici un trăitor al Lui Dumnezeu din sfânta Cetate a Noului Ierusalim. Deci nu m-am deghizat, stai liniștit. Doar am citit de pe net, ca oricine și încet încet am reușit ca dar de sus ca să caut mai mult să plinesc ce scrie acolo, să aplic la viața mea crezând, căci aia e învățătura Tatălui Ceresc.
Și ce cunoștințe vezi? Că abea dacă mai știu cum mă cheamă. Și nici nu sunt în haină smerită că mă mândresc mereu, iar lider n-am cum fi eu că n-am decât niște calculatoare în subordine, care de multe ori mai degrabă mă conduc ele pe mine decât să le păstoresc eu pe ele... deci sunt lider la câteva pixuri și creioane și la goglinda în care mă hlizesc dimineața sau seara speriindu-mă de cum m-am schimonosit de la minciună și mândrie că doar și eu sunt fățarnic și debitez vrute și nevrute... că chiar dacă nu caut eu întietatea, mă caută ea pe mine... întietatea savantă a lăcomiei... deci și eu trebuie să-mi aplic terrapia, pănă mai e vreme.
Nu fac joc dublu nici triplu nici cvadruplu ci purșisimplu mi-am exprimat credința... căci e minuat să afli Adevărul sau să te afle El pe tine. Dar pentru asta trebuie să citești sau măcar să te rogi sau să cauți cu sinceritate și curățenie pe Dumnezeu. Dar dacă dragoste curată nu ai la nimic nu-ți folosește... chiar de ai putea să muți și munții sau dacă te-ai răstignii de 1000 de ori pe zi, sau dacă te-ai aduce ardere de tot... ori ai da semne și minuni și ai aduce jertfe multe și mari și fără metehne... fără dragoste nimic nu sunt și la nimic nu-mi folosește, ci mai mult mă îngâmf ca mai înainte, pentru slavă de la oameni... și-apoi adorm, și dorm în somnul dulce al păcatelor și răutăților... ca orice tâlhar făcător de rele ce a lepădat pe Dumnezeu devenind un foarte frumos ateu smintit întru Sine (întru Dumnezeu), un fariseu bun de tot.