View Single Post
Vechi 26.04.2010, 16:48:18
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Întrer timp am corectat mai sus,

păi mă mir cum nu pricepeți lucruri atât de simple, aici e misterul.

Iar pucioșii nu sunt profesorii mei ci ei sunt proorocii lui Dumnezeu, deci sunt profesorii oricui caută să se lase de păcate.

Dar dacă devi ironic din lipsă de argumente ce sens mai are să stau de vorbă cu tine? Sunt devină pucioșii că voi nu vreți să citiți nici măcar prima carte a Bibliei și s-o pricepeți corect? Ca să știți cine este Tatăl vostru, al nostru și de unde venim.

Deci universul e mititel și despre proorocii de la pucioasa, acela este un alt subiect. Că voi nu-i credeți pe prooroci, de parcă ei ar avea bube la dosar și nu voi care-i persiflați mereu.
Am citit Geneza de mai multe ori de cat iti imaginezi tu ca am facut-o.
Te-am mai intrebat. In afara de tine si de puciosi, mai impartaseste cineva aceste idei?
Da, Dumnezeu și sfinții.

Citat:
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Matematici superioare, electromagnetism, fizică, chimie, și tot ce se studiază într-o facultate de electro. Lucruri interesante, frumoase dar complet false. Speculațiuniuni și teorii vrăjitorești. Aberații și minciuni.
Cu riscul de a fi blocat de administratori, dar trebuie sa te intreb:
Toate postarile astea ale tale, fac parte din terapie?
Da, este terrapia pe care mi-o aplic spre a scăpa de minciunile și păcălelile lor, ale savanților, mă tratez cu Adevărul pe Calea ce duce la Viață, Viață veșnică fericită în Rai, și dacă m-aș și smeri aș birui gLumea cât ai clipi, firește cu ajutor de sus. Dar e greu să nu mai crești mereu în mândrie și lăcomie și să nu te mai blochezi cu ochii în pâclă atrași de putoareoarea poftelor stradale, alea din gLume. Și de ce să te blocheze adminul? Problema e să nu te blocheze demonul în păcat că adminul chiar dacă te blochează nu pățești nimic decât că te simți puțin lezat lucru ce vine tot din mândrie, că de ce să te simți lezat dacă n-ai păcat ci cămășuță curată și ie nepătată... cu păcură gata să ia foc de la cea mai mică scânteie?

Last edited by vsovivi; 26.04.2010 at 16:55:48.
Reply With Quote