Citat:
În prealabil postat de flying
=>Depozitele metalifere, cărbunele și petrolul sunt dovezi incontestabile ale catastrofei produse. Astfel metalele s-au format din scurgerile de magmă, provenite din activitatea vulcanică, petrolul s-a format din îngroparea cataclismică a masei vegetale ce s-a incarbonizat
=>Cimitirele de dinozauri din New Mexico și Wyoming(America); trupurile mamuților care au înghețat brusc (Siberia).
http://www.creationism.info.ro/ pune mana si cultiva-te nu mai citi prostiile de 2 bani evolutioniste ,nu zic sa nu citesti stiinta de calitate a zilelor noastre dar nu trebuie confundata cu ipotezele idioate despre ce a fost acum miliarde si miliarde si miliarde si miliarde de ani in urma ...asta nu-i stiinta ,e doar credinta in sfantul pietroi care a devenit om.
|
E adevarat ca "dovezile" exemplificate de tine s-au foarmat in urma unor catastrofe.
A
unor catastrofe. Nu a
uneia.
Este dovedit faptul ca aceste catastrofe au avut loc la perioade foarte mari una de alta.
Poate ca toate astea sunt doar niste "prostii de 2 bani". Nu stiu.
Dar pana una, alta, prefer sa am increde in stiinta si cercetatorii ei.
Dupa cum spunea Magelan:
"Biserica spune ca pamantul este plat, dar eu stiu ca este rotund, pentru ca am vazut umbra de pe luna si am mai mare incredere intr-o umbra decat in biserica".