25.04.2010, 17:15:00
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 24.02.2008
Locație: Piatra Neamt
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de stasylena
Doamne ajuta !
Revin dupa cateva zile de absenta. Probabil tacerea mea asa a fost randuita. Nu stiu daca e momentul potrivit sa va retin atentia cu " povestile " mele, insa acest topic a devenit pentru mine ca o foaie de jurnal. Azi stateam si-mi aminteam tot ce s-a intamplat in viata mea in ultimele 3 luni. Singura imagine care mi-a amintit de suferinta a fost scena in care s-a despartit sotului meu de fetita noastra inainte de a pleca la operatia din Germania, au stat imbratisati 5 minute, plangeau amandoi si totul se petrecea de parca ar fi fost ultima lor imbratisare. Dupa perioada de absenta, la venirea noastra acasa am gasit un copil extrem de slab, trist, de nerecunoscut.
Acum vreau sa va multumesc tuturor pentru rugaciunile pe care le-ati facut pentru noi, sa stiti ca si datorita dumneavostra Dumnezeu S-a miluit de noi. In mod deosebit as dori sa multumesc in numele familiei mele parintelui Adrian, pentru modul in care a actionat in situatia asta disperata a noastra, Ii multumesc lui Dumnezeu ca ni l-a scos in cale, de asemenea ii multumesc doamnei Dorina, Irinei-Magdalena, Dianei, Suzanei, doamnei Jenica, lui Claudiu si tuturor celor ce ati contribuit din putinul vostru.
Chiar daca noi am mai ramas cu o datorie de peste 1000 de euro profesorului din Germania si tratamentul de chimioterapie, multumim Milostivului Dumnezeu pentru toate darurile Lui si as indrazni sa va recomand ca in fiecare zi sa multumiti Creatorului nostru pentru toate cate vi le da, cu bune si cu rele, iar Acoperamantul Maicii Domnului sa-l chemati in ajutor in fiecare clipa a vietii dumneavoastra. Nu sunt priceputa la vorbe, dar Dumnezeu sa ne ierte pentru toate rautatile pe care le facem in fiecare secunda si sa ne intareasca in lupta pentru mantuirea sufletelor noastre.
Sa auzim numai de bine!!!!!!
|
Draga Stasylena sa nu fii trista ca ai ramas cu o datorie de peste 1000 de euro, daca Dumnezeu si Maica Domnului te-au ajutat in legatura cu operatia sotului tau or sa te ajute in asa fel incat sa te achiti si de aceasta datorie. Dumnezeu nu lasa lucrurile neterminate, ai sa vezi.Si nu uita nici de Sfantul Nectarie care e grabnic ajutator. Dumnezeu si Maica Domnului sa te ajute in continuare.
|