View Single Post
Vechi 24.04.2010, 19:38:31
almaris
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Nu inteleg de ce trebuie sa jignesti mereu oamenii si sa-i faci subtil dar sigur... prosti.
A constata niste lucruri nu inseamna sa jignesti, a jigni inseamna sa-l faci pe unul intr-un fel cand nu e.
Citat:
Mai bine te-ai uita in gradina ta sa cauti uscaturile, nu in gradina altuia.
Uscatura din gradina mea sunt eu si ma limitez doar la mine, in rest daca imi dau cu parerea in legatura cu unele aspecte din practicile de credinta ale altora nu inseamna ca imi si pasa de ele. In sensul ca fiecare e liber sa creada ce vrea, cum vrea, in cine vrea.
Citat:
Cat despre "necunostinta", prefer sa fac "constatari ridicole, jenante chiar", decat sa o iau pe drumul cel larg, crezandu-ma inteleapta si sa bajbai cautand Lumina ca altii...
"Constatarile" la care m-am referit nu erau nici macar la nivelul de ridicole, le-am mai infrumusetat eu spunandu-le astfel, pareau mai degraba venite din fundul mintii cuiva cu o gandire extremista, limitata.

Daca prin "drumul cel larg intelegi" ceea ce imi sugerezi subtil, afla ca te inseli amarnic, dar e timp sa mai intelegi unele aspecte. Cat despre "lumina" de care vorbesti, sa ne fereasca Dumnezeu.
Reply With Quote