Spaghete carbonara
Ingrediente
-2 cepe potrivite
- 2 oua
- un pachet spaghete
- kaiser
- o cutie Almette cu verdeata
- 500 ml smantana
- 150 ml vin alb
Mod de preparare
Se pun spaghetele la fiert in apa clocotita (se adauga o lingurita de ulei), se mai amesteca din cand in cand sa nu se prinda de vas iar cand sunt fierte se scurg foarte bine de apa.
Ceapa se taie cuburi mici si kaiserul la fel si se calesc intr-o tigaie cu putin ulei pana se rumenesc, dupa care se adauga vinul si se mai lasa putin sa fiarba iar apoi se pune totul peste spaghete (amestecam).
Ouale se bat si se amesteca cu smantana si cu Almette si se pune totul peste spaghete, amestecam bine si lasam 5 minute vasul acoperit cu un capac.
Spaghetele se servesc calde.
__________________
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare...
"Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24)
|