View Single Post
Vechi 23.04.2010, 20:54:05
Grabriella Grabriella is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Cluj
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Nu ti-ai pus problema ca poate imi face placere sa vorbesc cu tine? Vad la tine un zbucium si rani inca nevindecate. Dar mai vad si ca arunci vina pentru ele pe o comunitate intreaga. Si nu mi se pare drept.

Nu stiam ca ai scris carti, m-am uitat dupa vreun link la ceva blog dar nu am gasit. As fi interesata.

Eu imi educ copilul meu si raspund de el atat cat e omeneste posibil. Din pacate nu pot raspunde de ai altora.

Poti totusi sa-mi acorzi prezumtia de nevinovatie cand vorbesti cu mine? Poate oi fi mincinoasa si oi cauta prozeliti, dar pana nu stii sigur as vrea sa ma tratezi ca pe un om normal. Multumesc.
Draga mea, e prea multa bulversare pe aici, ma refeream la cartea lui Mihai Oara si la experientele convertirii sectarilor la Ortodoxie.

1.Nu, nu-ti face nici o placere sa discuti cu mine ci dimpotriva ma percepi ca pe una "ranita "care "musca din .. 'sectanti' si la cate stiu din interior privind acest amalgam de ideologii chiar am ce povesti !
Stai linistita,Iisus Hristos,Domnul meu si Dumnezeul meu mi-a dat vindecare si iertare si ma simt ca si un nou nascut din apa si din Duh,iar cand privesc in urma la toata cautarea si toate experientele mele ma prinde o mila de toti cei ce continua sa bajbaie si sa pice in plasa acestor impostori de 'predicatori, simple victime ignorante din punct de vedere religios.
2.Era o figura de stil , o comparatie apropo de nasterea din nou in anumite secte.
3.nu-mi aduc aminte sa te fi acuzat ca esti la 'racolat'.
Eu cred ca tu ai, intr-adevar ,o problema legata de parerea ortodocsilor legata de secte si incerci sa ne convingi cat de 'deosebiti si extraordinari' si la fel de buni sunteti.
Nu are rost sa te mai obosesti!Ai dreptate !Noi nu avem nimic cu voi ! Problema este cu "mana care impinge leaganul" nu cu pruncul din el.
Reply With Quote