View Single Post
Vechi 22.04.2010, 22:03:20
unumaka unumaka is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.07.2007
Implicit

Doamne ajuta!ma revolt citind toate prostiile scrise de dv.f.destepti profesori de religie.da,sunteti un produs al noii ordini sociale si se vede.va certai unii cu altii si dati dovada de cat de ,,mari ,,crestini sunteti.pai nu sunteti deloc cresti!sunteti o adunatura formata la comanda dupa revolutie si educata de noul sistem bisericesc.religia din scoala este un mare fiasco.in primul rand d-voastra nu stiti ce si cum sa explicati copiiilor cine este Dumnezeu .creati un haos in capul lor.va trebuie la unii scoala privata.credeti ca acolo nu iese la iveala incompetenta?iese!indoctrinati copiii cu o doctrina care nu are a face deloc cu Dumnezeu.vai ...noi suntem ortodoxi...sa nu va luati dupa nimeni,noi suntem cei mai tari ,cei mai buni,cei mai....nu mai sunt cuvine.asta a spus un profesor de religie clasei unde invata fiul meu.copilul a venit acasa si a spus ca ...nu exista Dumnezu...asta m-a durut,nu faptul ca este ortodox sau nu.datorita unui dascal,copilul meu a devenit ateu.si sa stiti ca eu am o facultate...si in familia mea toti sunt intelectuali.nu-mi pare rau ca in regimul trecut s-a omis religia.decat cu asa dascali mai bine fara religie.im liceu profesoara de lb.romana ne indemna sa citim biblia.,,este o carte frumoasa si il veti descoperi pe Dumnezeu si pe fiul sau,,spunea dansa.si uite asa o clasa a inceput sa citeasca din biblie(e drept...Noul tESTAMENT)SI?NU AVENIT ...CULMEA ..SECURITATEA SA NE LEGE PE TOTI.IN SCHIMB NOI AM AVUT UN DASCAL DEOSEBIT CARE NE-A INSUFLAT DRAGOSTEA PENTRU DUMNEZEU.NU PENTRU A ADERA LA O RELIGIE.RELIGIA SI CREDINTA SUNT DOUA LUCRURI DIFERITE.asta nu intelegeti d-voastra si de aceea pierdeti elevii.pe de altata parte nu stiti sa va faceti ora interesanta.sunteti intrati in niste sabloane si nu doriti sa va eliberati de acolo.Petre Tutea spunea:,,intre om si Dumnezeu sta bisrica,,cata dreptate a avut!
Reply With Quote