View Single Post
Vechi 22.04.2010, 18:57:24
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tailgunner4A Vezi mesajul
Vineri, 2 aprilie 2010, Adevarul a publicat acest articol
http://www.adevarul.ro/locale/craiov...236376441.html
...din care dau mai jos un citat:

Energia icoanei i-a uimit pe cercetătorii englezi

În vara lui 2004, un grup format din 45 de cercetători de la Institutul Oxford a venit la Craiova pentru a analiza câmpurile energetice emanate de icoana făcătoare de minuni. „Cercetătorii, specialiști în iconografie, au adus aparatură ultrasofisticată, pentru a verifica autenticitatea fenomenelor legate de icoana făcătoare de minuni. Mi-au spus că vor să testeze emanația câmpurilor energetice. A fost uimitor ceea ce s-a întâmplat. Aparatele au luat-o razna, iar reacția specialiștilor a fost de genul: Este aproape vie! De un câmp mai avea nevoie și era vie. Așa ceva nu văzuseră niciunde în lume și fuseseră în multe locuri sfinte”, a declarat, la vremea respectivă, preotul Petre Mocanu. În același an, icoana Maicii Domnului a plâns pentru prima oară cu lacrimi de mir aproape o săptămână.
Preoții mai spun că icoana nu poate fi imortializată fotografic în orice moment. Mulți oameni care au pozat icoana au spus că filmele lor s-au șters după puțin timp. De asemenea, icoana nu a putut fi mutată din acel loc.

Dupa citirea articolului am cautat cu Google vreo 20 de minute incercand sa aflu cine au fost ce 45 de misteriosi cercetatori, exact de la ce universitate proveneau, si daca rezultatele cercetarilor s-au concretizat cumva intr-o lucrare stiintifica. Ma interesa mai conceret rezultatele masuratorilor "campurilor energetice" facute, asa cum spune parintele Mocanu, cu aparatura ultrasofisticata. Din pacate nu am gasit nimic.

As fi foarte recunoscator daca are cineva o relatie sau orice informatie care sa ma lumineze. Multumesc.
In asta credem repede, dar cand alti cercetatori ne spun ca Giulgiul din Torino este din Evul Mediu nu mai credem.
Reply With Quote