Citat:
În prealabil postat de lacrimi
Si nu te-ai intrebat vreodata de ce numai glossolalia?... De ce nu se vorbeste ca la Cincezime, ca fiecare sa auda in limba lui? Sau poate ai vreun exemplu de akolalie in biserica/adunarea ta?
|
Draga lacrimi, te inteleg ca esti necajita, dar uitatul peste gard nu e o solutie. E mai bine sa te intrebi: "E drept ca altii au doar una din ele, dar de ce nu e nimic in biserica mea?" De ce toate merg pe principiul "ce nu-i la mine nu e bine"? De ce am fost indoctrinati sa uram pe cei ce nu sunt ca noi si sa dispretuim lucrurile pe care nu le putem avea, chiar daca vin de la Dumnezeu? Caci Dumnezeu a spus:
"Iar
celor ce vor crede, le vor urma aceste semne: în numele Meu, demoni vor izgoni, în limbi noi vor grăi,
Șerpi vor lua în mână și chiar ceva dătător de moarte de vor bea nu-i va vătăma, peste cei bolnavi își vor pune mâinile și se vor face sănătoși."
Deci ar trebui sa te intrebi de ce unii se lauda ca au credinta adevarata dar nu au nici unul din semnele credintei. Iar cei care se chinuie si au cate ceva sunt batjocoriti. [De fapt obiceiul de a batjocori pe cei ce-L cauta pe Dumnezeu e vechi, e dintotdeauna ]