View Single Post
Vechi 21.04.2010, 22:10:09
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Fereasca Dumnezeu.
Asta e ca si cum Dumnezeu ti-ar silui voia libera si mintea. Pentru ca una e sa duci tu lupta de lamurire cu propria minte, de bunavoie si de nesilita de nimeni, si alta e sa vina Dumnezeu sa-ti faca asa ceva.
Daca e asa de simplu de ce nu ne obliga Dumnezeu pe TOTI 6 miliarde la credinta, trecand peste impedimentele mintii si vorbindu-ne direct? Ca si ateii zic cu mintea "nu", ei de ce nu incep sa vorbeasca in limbi ca sa nu mai poata zice "nu sunt de acord"?
Nu e vorba de a obliga. In om exista o lupta intre omul firesc si cel duhovnicesc. Omul duhovnicesc vrea sa faca voia lui Dumnezeu. Ar merge pana la capatul pamantului pentru El. Insa omul vechi, firesc, se opune si trage inapoi. Deci eu vreau sa merg si in Vietnam pentru Dumnezeu, dar in mine mai e o frica ce ma face sa refuz. Prin rugaciune se rezolva si nu voi pleca pana nu voi fi 100% de acord. Te asigur ca Dumnezeu nu trece nici 0.5% peste vointa mea.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14