Continuare la MM și falsul grosolan care o stăpânește cântând la trombon
MM:
Pentru precursori a fost însă mai simplu: au fost alese să fie “trâmbițele 1-5” cinci dintre personajele vremii, creștini care erau cunoscuți fie ca fiind mai evlavioși decât evlavia, fie prin isprăvile lor ieșite din comun, care, mai mult sau mai puțin, aduseseră niscai tulburări prin Biserică:
Răspuns:
Pentru precursori a fost însă mai simplu: au fost alese să fie tromboanele 1-5 cinci dintre personajele vremii, mincinoși vicleni și desfrânați care erau cunoscuți fie ca fiind mai evlavioși decât evlavia, fie prin isprăvile lor ieșite din comun, care, mai mult sau mai puțin, aduseseră niscai tulburări prin Biserică:
MM:
1.– un Iosif Trifa, pentru că a înființat “Oastea Domnului” din care s-au selectat niște “ostași” mai nărăvași care au ieșit la război cu propria lor Biserică,
Răspuns:
1.– un Iosif Visarionovici Stalin, pentru că a înființat Oastea Dracului din care s-au selectat niște ostași mai nărăvași care au ieșit la război cu propria lor Biserică,
MM:
2.– un Petrache Lupu, pentru că a înnebunit mulțimile cu discursuri apocaliptice și cu vindecările miraculoase de la Maglavit,
Răspuns:
2.– un Lup pe tractor îmbrăcat în haină de oaie, pentru că a înnebunit mulțimile cu discursuri fasciste și comuniste și cu „vindecările” și „reeducările” miraculoase făcute după experimentul Pitești, prin școli, filme, ziare, și prin partidul unic.
MM:
3.– un Arsenie Boca pentru că desfăcea lacăte cu forța gândului, se teleporta dintr-o localitate într-alta și citea în inimile oamenilor,
Răspuns:
3.– un Adolf Hitler pentru că făcea păcăte cu forța gândului, se teleporta dintr-o localitate într-alta pe tanc, avion sau submarin și citea în inimile oamenilor, folosind gaz sau acid sau focuri, în camere sau crematorii.
MM:
4.– un Ioan Iovan care “spovedea cu miile într-o clipă” (“ Unde o fi Ioan de la Vladimirești, care mărturisea mii și mii într-o clipă?” - citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 31 decembrie 1973/13 ianuarie 1974)
Răspuns:
4.- un Marx, un Enghels, un Dej, un Ceaușescu care “spovedea” cu miile într-o clipă,
MM:
5.– o Veronica Barbu de la Vladimirești, care avea dialoguri de taină cu Maica Domnului, în urma cărora prindea coraj și se radicaliza în slogane (“Noi ascultăm de Maica Domnului, nu de Patriarhie!”)
Răspuns:
5.– o Baborniță plină de bărbi emanată de pe la Scornicești, care avea dialoguri de taină cu Gorbaciov pe firul roșu, în urma cărora prindea coraj și se radicaliza în slogane (“Împușcați dictatorul, Prindeți teroriștii, Noi nu ne vindem țara, să vină minerii, afară Regele, eliberați piața Universității de golani și de elementele declasate, noi ascultăm numai de satana cu sutana roșie”)
MM:
Despre toți aceștia, ca de altfel ca despre toți morții, la Pucioasa se vorbea numai de bine:
Răspuns:
Despre toți aceștia, ca de altfel ca despre toți morții, se vorbea numai de bine:
“O, oamenilor, e mare taină țara aceasta, și este scris de ea în Scripturi și se numește țara strălucirilor; se numește așa pentru cuvântul Domnului, care se naște în ea, pentru lucrarea Domnului, care a fost în eaîncă din anul 1921 când prima trâmbiță apocaliptică s-a coborât din cer și a sunat pe pământ și a fost dată unui om sfânt, care a fost ales și pregătit de Dumnezeu ca să-I fie trâmbiță trezitoare pe pământ. A luat Domnul dintre preoții bisericii un om cu numele de Iosif (Iosif Trifa, n.r.) și l-a pus să cuvinteze cuvânt ceresc între oameni, și și-a adunat ucenici și a lucrat lucrare de cer în ei, dar oamenii din biserică l-au omorât dându-l cezarului, că n-au crezut că el era ales de Dumnezeu. Și a coborât alt înger din cer și a sunat pe pământ, și a dat trâmbița unui cioban ca să sune din ea pe pământ cuvintele lui Dumnezeu peste oameni (Petrache Lupu, n.r.). Și au mai coborât încă trei îngeri la rând și au sunat pe pământ, și au dat trâmbița lor unui preot(Arsenie Boca, n.r.), și încă altui preot(Ioan, Vladimirești, n.r.), și a mai dat una la o copilă din biserică (mh. Veronica, Vladimirești, n.r.), și au sunat și aceștia din trâmbițele lor ca să pregătească venirea sunetului trâmbiței a șaptea, venirea Domnului s-o pregătească. Iar înainte de trâmbița a șaptea a coborât alt înger din cer și a sunat pe pământ și mi-a dat mie trâmbița și am sunat din ea și am fost trâmbița lui Dumnezeu, trâmbița a șasea, despre care scrie în Scripturi așa: "Și a trâmbițat al șaselea înger, și atunci s-a auzit un glas din cele patru capete ale jertfelnicului de aur, care este înaintea lui Dumnezeu; un glas din cortul ceresc, un glas din templul cerului ca să cheme pe oameni la pocăință, că vine Domnul ca să sune din trâmbița a șasea că timp nu mai este. Iar în zilele când va grăi al șaptelea înger, când va fi să trâmbițeze al șaptelea înger, atunci săvârșită este toată taina lui Dumnezeu, și timpul nu mai este". Amin, amin, amin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 22 iunie 1997)
MM:
Din acest text rezultă că îngerul al șaselea nu și-a mai făcut treaba, așa cum fusese proorocit pentru el în Apocalipsă:
Răspuns:
Din acest text rezultă că îngerul al șaselea și-a făcut treaba, așa cum fusese proorocit pentru el în Apocalipsă, și timp nu mai este pentru trombonit:
“Și a trâmbițat al șaselea înger. Și am auzit un glas, din cele patru cornuri ale altarului de aur, care este înaintea lui Dumnezeu,
Zicând către îngerul al șaselea, cel ce avea trâmbița: Dezleagă pe cei patru îngeri care sunt legați la râul cel mare, Eufratul.
Și au fost dezlegați cei patru îngeri, [...]”(Apoc. 9, 13-15)
MM:
Adică îngerul al șaselea, cel ce avea trâmbița, o avea dar n-o mai avea, că i-a dat-o Verginicăi.
Răspuns:
Adică savanta a șasea și a șasea, cele ce aveau trombonul, îl avea dar nu-l mai avea, că l-a dat la nenia să trombonească el împreună cu tanti grijania.
MM:
În loc să trâmbițeze din trâmbiță și să dezlege pe cei patru îngeri ai mâniei care fuseseră legați la Eufrat, el a dat numai un semnal scurt și apoi i-a dat Verginicăi misia ca să trâmbițeze ea în locul lui, iar Verginica a trâmbițat din trâmbiță timp de 25 de ani.
Răspuns:
În loc să trombonească ele din trombon și să dezlege pe cei patru mickiduți ai mâniei care fuseseră legați la Aufurat, ele au dat numai un semnal „scurt” din sirena lui Roaită și apoi i-a dat lui nenia misia ca să trombonească el în locul lor, iar tanti grijania a trombonit și ea din trombon timp de 25 de ani.
MM:
E drept că uneori Verginica își cam făcea de cap, căci a mai trâmbițat și din alte trâmbițe străine, din care nu i se cădea ca să trâmbițeze:
Răspuns:
E drept că uneori Pisikaa își cam făcea de cap ori de codă, căci a mai trombonit și din alte tromboane străine, din care nu i se cădea ca să trombonească:
Citat dat de MM:
“... — Verginico, cine a trâmbițat din trâmbiță?
— Doamne, eu am trâmbițat.
— Cu ce trâmbiță ai trâmbițat?
— Doamne, am trâmbițat cu trâmbița bărbatului acesta, că a venit la mine și mi-a dat să cânt. Eu n-am vrut să cânt,[...] și a vrut să cânte el cu ea, și trâmbița nu a cântat, și mi-a dat mie să cânt cu ea. Eu nu vreau să cânt, dar,[...]Doamne, dacă eu am greșit că am trâmbițat, să mă ierți și să nu mă pedepsești.
— Verginico, să nu mai trâmbițezi, să nu le mai faci voia, căci ei vor să vadă semne și minuni prin tine [...]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 12/25 decembrie 1964)
Răspuns:
“... — Pisikăă, cine a trombonit din trombon?
— Duduițe, eu am trombonit.
— Cu ce trombon ai trombonit?
— Duduițe, am trombonit cu trombonul spurcatului, motanului acesta, că m-am dus la el și mi-a dat să-i cânt. Eu n-am vrut să-i cânt,[...] și a vrut să cânte el cu trombonul meu, și trombonul a cântat, și mi-a dat mie să cânt cum a cântat el. Eu vreau să cânt, dar,[...]duduițe, dacă eu am greșit că am trombonit, să mă iertați și să nu mă pedepsiți.
— Pisikăă, să trombonești, ca să le faci voia, căci ei vor să vadă semne și minuni prin tine [...]” (citat din nenia cu Pisikaa în lesă și eretele pe umărul drept și tanti grijania, babornița lui.)
Last edited by vsovivi; 21.04.2010 at 13:24:09.
|