Subiect: Medicamentele
View Single Post
Vechi 20.04.2010, 23:07:04
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul

1. Imi sunt familiare si cazurile in care medicii prescriu copiilor medicamente impotriva ADD aproape fara sa-i consulte. E drept ca generatia tanara de astazi e ceva mai zbuciumata decat am fost noi, insa mi se pare anormal sa intoxici corpul unui copil cu substante chimice in timp ce, tot cu mana ta, ii dai Cola, bomboane, chipsuri si alte prostii care-l agita din cale-afara!

2. Aici au inceput deja sa se auda vocile celor care sustin ca e mai rentabil pe termen lung sa monitorizezi alimentatia unui copil - excluzand din dieta sa toate produsele pline de E-uri - decat sa-l indopi cu medicamente. Sper sa se continue pe linia asta care e mult mai sanatoasa.

1. Coralina, tu chiar crezi ca nu sunt consultati? hai sa fim seriosi. Tu ca profesoara oare nu ii identifici pe ADD/ADHDisti practic imediat?
Sunt convins ca da, si de asemenea, daca esti in invatamintul public stii FOARTE BINE ce DEZASTRU si HAOS continuu este in clasa cind acestia NU sunt pe pastile.
Ce se intimpla in cazul in care parintii sunt IN DENIAL si refuza medicatia? Acesti zbuciumati nu-i lasa nici pe altii sa invete, practic le fura dreptul de a invata, si asa ceva NU ESTE PERMIS asa cum FIECARE COPIL ARE DREPTUL LA A INVATA CARTE!

cola, bomboane, chipsuri?...acestea nu se pot schimba peste noapte(2), asa vin pachet din familie si cultura pop. Facem numai ce putem!, adica prin psihologi ...ii obligam sa intre pe pastile DIN RESPECT pentru ceilalti copii NORMALI care vin la scoala sa invete nu sa fie bataia de joc a unor bolnavi mintali, ca la urma urmei asta este...!..ca s-o spunem pe aia dreapta!
Reply With Quote