Subiect: Medicamentele
View Single Post
Vechi 20.04.2010, 22:54:50
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Imi sunt familiare si cazurile in care medicii prescriu copiilor medicamente impotriva ADD aproape fara sa-i consulte. E drept ca generatia tanara de astazi e ceva mai zbuciumata decat am fost noi, insa mi se pare anormal sa intoxici corpul unui copil cu substante chimice in timp ce, tot cu mana ta, ii dai Cola, bomboane, chipsuri si alte prostii care-l agita din cale-afara!
Aici au inceput deja sa se auda vocile celor care sustin ca e mai rentabil pe termen lung sa monitorizezi alimentatia unui copil - excluzand din dieta sa toate produsele pline de E-uri - decat sa-l indopi cu medicamente. Sper sa se continue pe linia asta care e mult mai sanatoasa.

Si apropos de produse inutile si pline de E-uri... de unde moda asta a energizantelor? Vad copii de 8-9 ani cu o doza de Red Bull in mana la prima ora a diminetii.... Lumea cumpara bauturile astea cu baxurile din supermarketuri. Nu pricep de unde nevoia asta de "energie" cand de fapt toata lumea se plange de viata agitata pe care o avem....