View Single Post
Vechi 20.04.2010, 20:46:14
vasalie
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Pot sa intreb si eu cand anume ai inceput sa fii interesat de crestinismul autentic?
Ma interesat crestinismul autentic din momentul in care am inceput sa cercetez Sfanta Scriptura. In Cuvantul lui Dumnezeu am gasit raspunsuri pe care le cautam de mult.

Citat:
Ai fost interesat dintotdeauna, te nemultumea crestinismul neautentic din BO?...deci ce simteai tu mai exact, si cat de mult erai interesant de aflarea crestinismului autentic in general?
Aveam multe intrebari de genul :cine sunt, de unde vin, unde ma duc, etc. Iar slujbele si ritualurile nu raspund la astfel de intrebari. Domnul Iisus Hristos si Sfintii Sai Apostoli nu au tinut ritualuri ci le-au vorbit mult oamenilor.

Citat:
As vrea sa cred ca tu personal cautai, citeai, faceai comparatii, simteai lucrurile, si nu ca au dat altii cu interesul peste tine...
Nu au dat altii peste mine. Eu am dat peste ei. Am fost contactat,cu ceva ani in urma, de martorii lui Iehova. Ei mi-au pus o Biblie in mana (traducerea Cornilescu, nu cea pe care o folosesc acum). Dar, dupa ce am inceput sa cunosc Biblia si mi-am dat seama de greselile lor de interpretare, am decis sa nu ma mai intereseze de nici un fel de biserica. Consideram ca bisericile (inclusiv cea ortodoxa) se aseamana foarte mult cu niste partide politice care cauta sa adune cat mai mult electorat.

Am decis sa am o credinta solitara, incercand sa fac voia lui Dumnezeu dupa ceea ce descopeream in Sfanta Scriptura. Ceva totusi ma framanta foarte tare: simteam nevoia sa fac un legamant cu Dumnezeu, prin botez. Nu stiam unde sa ma duc. Intr-o seara, am nimerit pe o frecventa radio, unde se vorbea despre Dumnezeu. Am ascultat acele emisiuni (erau numai seara) mai multe seri la rand. Mi-a placut foarte mult ce auzeam (se potrivea foarte mult cu Sfanta Scriptura). Dar, nu stiam cine sunt cei care vorbesc la acele emisiuni (nu-si declinau identitatea). I-am gasit totusi si am ajuns in biserica lor. Am fost placut impresionat de limpezimea doctrinei lor. Am decis sa fac legamantul meu cu Dumnezeu in acea biserica (din care fac parte si azi).
Reply With Quote