raspuns.
Multumesc pentru sfaturile bune. Ma simt mult mai bine stiind ca sunt care ma inteleg. Nu pot sa spun nimanui in ce situatie ma aflu pentru ca sora si cumnatul meu sunt niste oameni influenti si cunoscuti in orasul unde stam. Nu vreau sa ii fac de rusine cu situatia in care suntem noi acum. Ma rog doar la Dumnezeu ca sotul meu sa isi gaseasca cat mai repede de lucru.Daca va intrebati de ce nu cer ajutor surori mele, pot sa va spun ca i-am cerut, de mai multe ori, dar sau nu a inteles in ce situatie sunt, sau este prea ocupata sa se gandeasca la problemele mele, ca am observat ca ma tot amana. Eu nu mai incerc sa cer ajutor de la ei pentru ca ma doare comportamentul lor. Poate nu o fac cu buna stiinta dar nu ma mai complic. De o luna de zile am fost la ea de mai multe ori si i-am exlicat in ce situatie suntem, deci nu mai are rost sa fac acest gest. Anunturi in ziare as putea sa dau, dar nu cu numele meu adevarat si asa nu mai este credibil. Am ramas doar cu speranta ca vom trece repede peste aceasta perioada. De cateva zile am observat ca sotul meu sta pe fotoliu si se uita in gol, nu mai stiu nici cum sa il consolez sau sa il fac sa se simta mai bine. Azi este ziua lui si nimeni din familia lui nu l-a sunat sa ii apuna La multi ani, ca sa nu trebuiasca sa il ajute. Deci in mare asta este soarta noastra. Ma rog si tin posturi si astept o minune. Cred ca Dumnezeu nu ne va lasa sa pierim pentru ca ne iubeste pe toti.
|