Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM
Hmm, dar Sfanta Scriptura o avem si noi ortodocsii...
|
Ce folos ca aveti Sfanta Scriptura dar o tineti in raft. Cum poti sa pui Cuvantul lui Dumnezeu in mana cuiva daca nici tu nu te atingi de el.
Citat:
ai preferat sa o primesti gratis, decat sa o cumperi tu personal, si sa o citesti, asa cum fac mai toti crestinii ortodocsi? 
|
Ai o logica formata la supermarket (cred ca esti mai priceputa la shoping - una din pasiunile tale - decat la oameni si credinta).
Citat:
De ce nu ai ramas pocait, daca demersul lor a avut un impact decisiv asupra ta?
|
Cine a spus ca nu am ramas la pocaiti?
Citat:
Sa inteleg ca daca Sfanta Scriptura pusa in mana de catre pocaiti nu a fost de ajuns pentru tine, si ai mai cautat in continuare, astfel incat ai ajuns la adventisti...te-a atras faptul ca ti-au mau spus niste lucruri, pe langa Sfanta Scriptura...nu?
|
Adventistii sau alte confesiuni religioase nu mai au nimic de adaugat. Nu mi-au spus nimic pe langa Sfanta Scriptura. Mi-au spus multe din Sfanta Scriptura, ceea ce nu se intampla in biserica ortodoxa (stiu asta pentru ca traiesc intre ortodocsi si imi dau seama cat de mult au contact cu Scriptura).
Citat:
Imi pare rau, dar nu am inteles nimic din fraza asta...
|
Ti-e greu sa intelegi ca un om nu pune pret pe apartenenta la vre-o biserica ci pe apropierea de Dumnezeu. Incearca sa nu mai dai atata slava bisericii ortodoxe (toata slava este a lui Dumnezeu) si atunci ai sa ma intelegi.
Este pagubos atasamentul fanatic fata de o biserica. Poti pierde din vedere singura tinta a credintei: Domnul Iisus Hristos.