Citat:
În prealabil postat de andreidiniasi
Buna ziua dragii mei !
Numele meu este CIobanu Andrei si sunt din Iasi, si am 25 de ani.
Acum 4 ani de zile ma aflat ca sufeream de Hepatita C. AM facut tratamentul, si prin rugaciuni la Sfantul Ierarh Nectarie, la Sfanta Cuvioasa Parascheva la Sfanta Maicuta Maria si la Bunul Dumnezeu m-am vindecat.
Am facut cateva promisiuni Sfantului Nectarie, printre care ca voi incerca sa apara povestea mea in unele ziare, despre faptul cum m-a ajutat Sfantul si cum ma tamaduit de boala de care am suferit. Am incercat sa iau legatura cu cei de la ziarul LUMININA, dar nu am primit nici un mesaj pana acum. Ma poate ajuta cineva, cu un sfat, cum ar trebui sa procedez?
Sau, daca printre voi lucrati sau aveti cunostinte care lucreaza la ziare, ma puteti ajuta va rog ?
Eu am postat povestea mea si aici pe forum, cum am aflat de boala, despre tratament, si despre ajutorul primit de la Bunul Dumnezeu ! As vrea ca sa afle cat mai multi crestini despre acest lucru, ca cel mai bun medicament este credinta dupa parerea mea ! !
Va rog mult de tot sa ma ajutati !
|
Exista un site dedicat sfantului NECTARIE mi se pare ca se numeste sfantulnectarie.ro
Daca postezi acolo e suficient ,important este ca lumea sa afle de ajutorul primit.
Doamne ajuta !