Subiect: Taxe bisericesti
View Single Post
Vechi 19.04.2010, 01:16:29
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Lightbulb

Citat:
În prealabil postat de costin_byby Vezi mesajul
Cred si eu ca iti par inacceptabile toate cele mentionate.Daca ai fi o buna crestina nu ti s-ar parea asa.DA MIRII SI NASII TREBUIE SA SE SPOVEDEASCA!Citeste mai mult si vei afla ca harul in Taina cununiei lucreaza mult mai sigur in sufletele curatite prin spovedanie,eventual impartasire cu Trupul si Sangele lui Hristos.dar nu cred ca acest lucru se cere obligatoriu,probabil se recomanda.DA,ESTE NORMAL CA UN NASII SA STIE CREZUL.A fi nas inseamna a fi parinte spiritual celui botezat sau cununat,si cum vei indruma sufletul unui fin din moment ce tu ca nas esti zero? Iar cei ce nu pastreaza linistea in timpul unei slujbe dau dovada de nesimtire si lipsa de respect fatza de Casa Tatalui ceresc si fata de preot.Daca nu ai respect pentru un preot de ce nu te duci la vrajitoare sa-ti faca slujba? Ca nu-ti cere nimeni obligatoriu sa ai cununie religioasa.Cununie civila da.Dar daca vrei religioasa si pretinzi ca esti crestina mi se pare logic si de bun simt sa respecti un preot ca invatator de lege spirituala.Cat despre lautari....trebuie sa te dezamagesc dar ei canta muzica draceasca care instiga la desfrau,dezmatz,strigaturi si chiote nedemne de un om.Omul trebuie sa inteleaga odata ca ori e chip al lui Dumnezeu ori e chip al diavolului.Faptele spun totul despre cineva.Mantuitorul a spus clar despre cei care nu sunt ai Lui."II VETI CUNOASTE DUPA FAPTELE LOR".Asa ca nu mai criticati preotii,care se roaga in genunchi pt voi...cautati sa va vindecati prin smerenie.Nici eu ,daca as fi preot, nu as permite la nimeni sa pangareasca sfanta Biserica sau sa o faca loc de batjocura la totii ateii.
Cu sinceritate si buna credinta iti spun ca nu ai inteles cuvintele Cristinei. Nu ai vazut ironia.
Reciteste topicul in intregime si te vei lamuri!

Doamne ajuta!
Reply With Quote