18.04.2010, 19:01:54
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 30.08.2007
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Atunci banuiesc ca imi dai voie sa ma exprim...asa prost, mai bine, sau mai putin bine..in legatura cu credinta mea, si cu ceea ce am inteles eu pana acum, e bun asa?
Chiar aveai?
Ce ai avea sa reprosezi ortodocsilor prezenti pe acest forum, mai exact...care dintre patimile de care incercati sa vndecati societatea, care va intristeaza in general, si va motiveaza sa reincrestinati pe unii crestini ortodocsi?
Cu totii cred ca gresim in viata asta, insa eu faceam referire mai exact la cultul tau, sau daca nu la el, atunci la Protestantism, sau la cultele NP in ansamblul lor, o opinie sincera si formulata in interiorul cultului, despre erorile celorlalti, dar si ale voastre...deci in sensul de lupta cu erezia, cu erorile umane, greseli in interpretare, eretici, inselati de cel rau, de protejare si pastrare a Adevarului de inselare.
Dupa cum am vazut, toti cei din alte denominatiuni, prezenti pe acest forum ortodox...stiu cu lux de amanunte ce greseli a facut Biserica Catolica, ce greseli a facut si face Biserica Ortodoxa, si care e starea de pacatosenie a romanilor...si de aceea banuiesc ca tot la fel de informati sunt si in legatura cu trecutul/arhiva propriului cult, sau istorii in general.
|
hai ca deja intri in intimitati. np nu gresesc, nu au eretici,sunt direct calauziti de duhul si toti au dreptate ,spre deosebire de ortodoxi care sunt cu toti plini de pacate si de rautate inclusiv invatatura de vietuire nici nu mai spun. np sunt ingerasi au si aripioare dar nu le arata de indat ce se balacesc prin vreun bazin sau balta . dupa roada se cunoaste pomul
|