View Single Post
Vechi 17.04.2010, 20:58:00
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ConitzaAna Vezi mesajul
Si inca ceva: Eu cred ca niciun om nu este unealta diavolului. PACATUL este unealta, nu pacatosul. Oricat de spurcat ar fi fost un om, el are pana in ultima clipa sansa la mantuire ( avem exemplul talharului de pe cruce)...Asa ca, Radule, este, intr-adevar, mai usor sa le tragi acelor criminali cate-un glonte-n cap, decat sa incerci sa-i faci sa regrete ce au facut si, eventual, sa se transforme din indraciti in induhovniciti. Este mai usor, dar oare este DREPT?
Nu m-am confruntat niciodata in viata cu o asa oroare si nici nu stiu cum as reactiona( probabil n-as mai fi asa pacifista), dar, deocamdata...imi permit sa sustin dreptul la o a doua sansa (Desigur, fara lux in puscarii...categoric!)
Da ! Nici nu-ti doresc sa te confrunti cu raul imund care poate zace in om,desigur,in omul indiavolit !
Sa nu uitam ca in Scriptura se spune ca Diavolul e stapanul acestei lumi,deci el face si drege multe pe aici !
Insa sa-l lasam pe uciga-l crucea acolo unde i-i locul, iar cat despre noi, Dumnezeu sa ne aiba in paza !!!
Reply With Quote