Citat:
În prealabil postat de vidoveczandrei
Omule nu ai inteles din cate ti-au spus oamneii acestia cu frica de Dumnezeu,Domnul Iisus Hristos care Mantuitorul nostru,NU VREA MOARTEA PACATOSULUI,tu de ce crezi ca S-a rastignit de bunavoie?spune-mi,daca nu vrei sa-mi zici iti spune eu,pentru a ne spala(rastignire de pe cruce) si de a ne ridica din pacate pline de noroi negru(Invierea).Daca tu nu vei intelge,dute si citeste anumite citate ale unor Sfinti Parinit care pot sa dea macar o lumina de speranta,ca sageata sati strapunca inima ta cea intunecata si sa fie ca noua.TU NU ESTI JUDECATORUL LUMII.CI DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS.Nu a ridicat biciul ca si romanii ca romanii L-au biciuit pe corpul Sau pana la sange sa intra bine in cap si nu uita asta.Chiar daca Domnul ne mai cearta dar El ne iubeste asa demult ca nu mai incapa in sufletul Sau.Ce spune la Sfantul si Evanghelist Ioan ca"totul sa facut din dragoste"o dragoste ce nu se termina.NU UITA!.Tu ca zica ar fi bine cu violenta sa termini,dar sunt de acord cu doamna ca nu trebuie sa fim furiosi,maniosi pe fratele nostru ca putem sal ranim si in suflet si trup.Ura si toate celatle sunt de la diavol, omule.NU AI AUZIT CA DACA NOI NU IERTAM PE APROAPELE NOSTRU NICI TATAL NU NE VA IERTA SAU "iubesti pe aproapele tau ca pe tine insusti".
Vezi ca poate ai luat carti gresite de la sectarii sau ai fost pe la ei poate tiau otrvit mintea si inima.Daca esti un crestin adevarat de partea Ortodoxie tu sa marturisesti ca DUMNEZEU ESTE IUBIREA SI NU UN DUMNEZEU RAU CARE PEDEPSESTE.DUMNEZEU e un pedagog si un fel de psiholog care incearca sa ajuta pe omul,chiar daca omul cateodata este ispit Domnul ajuta in orice moment din viata sa.NU UITA!daca tu nu-ti recunosti credinta ta de ortodox,atunci esti ca si fiul rispitor,dar tu poti intoarece ca Domnul primeste cu bucurie in inima Sa.Si apropo daca esti catolic nu uita ca intotdeauna se scrie asa"Iisus Hristos",iar daca esti ortodox are trebui sa stii.
PS."NU JUDECATI,CA SA NU FITI JUDECATI;CACI CU JUDECATA CU CARE JUDECATI VETI FI JUDECATI,SI CU MASURA CU CARE MASURATI VI SE VA MASURA."(Matei cap 7,vers.1-2) deci nu mai judeca pe nimeni ca s-ar putea sa fi si tu judecat.Nu uita!
|
Ai interpretat gresit si foarte subiectiv demersul meu ! De fapt e o deformare facuta prin prisma personalitatii tale anxioase fata de ideea dreptatii si a razbunarii divine !
Tie ti-e frica de un Dumnezeu razbunator si dur,probabil pentru pacatele tale care sunt multe,nu stiu !!! De aceea ai vrea un Dumnezeu soft ,care ,desigur,ca este foarte comod pentru un pacatos ca tine !!!(daca esti pacatos, asta, nu stiu !)
Leapada-te de aceasta frica, accepta un dumnezeu obiectiv, al dreptatii !!!
Desigur,ca Isus venind in lume isi propune sa salveze orice e de salvat,iara purezicunea sa o loveasca cu biciul ! Asta e logica suprema a dreptatii divine !
Parca in Vechiul Testament nu aveam un Dumnezeu soft ! Isus vine sa aduca iubirea si iertarea, insa in mod echilibrat ! Combinand ca un medic,drepatatea si iubirea,pentru a face bine bolnavului !
Iara in ce priveste omul indiavolit,scuza-ma dar nu pot crede ca Dumnezeu l-ar ierta de pilda pe Stalin ! Sau cine stie ! Insa nu uita, ca logica si ratiunea umana,ne sunt date de la el,de la Logos !!! Deci nu ne putem insela grav, uzand de ele just !!!