Pui cu rosii si smantana
1 pui; 100 g unt; 500 g ceapa;1 legatura marar;1 kg rosii coapte dar tari; 1 ceasca smantana; 1 lingura faina; sare, un praf de piper
Puiul se taie bucati, se sareaza, pipereaza si se da prin faina, apoi se pune la prajit in unt incins.Se toaca ceapa
Cand s-a rumenit carnea, se scoate si se pune in locul ei ceapa la calit pana se coloreaza.
Rosiile se toaca marunt. Cand ceapa si-a schimbat culoarea se pun carnea si rosiile, o jumatate de ora.
Se toaca mararul, se freaca cu smantana. Cand e gata, se amesteca si smantana si se serveste cu mamaliga.
__________________
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare...
"Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24)
|