Subiect: Despre vise!
View Single Post
Vechi 17.04.2010, 03:00:28
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Ne-am obisnuit sa avem aceeasi parere cu a Bisericii sau a parintelui Cleopa etc dar nu gandim logic si demn de secolul 21.Unii oameni ajung sa spuna ca totul e de la necurat.Eu nu zic sa nu respectam si sa nu ascultam sfaturile parintelui Cleopa dar cand ai o parere diferita o ai,cand ceva iti arata contrariul a ce ti-a zis un Sf.Parinte nu ai ce sa faci,nu uita ca Sf.Parinti sunt oameni si ei si au parerile lor.Am tot respectul pentru Sf.Parinti si pentru ceea ce au facut dar in unele cazuri exagereaza.Iertare.
Aline, Pr. Cleopa nu scrie nici el de la el, ci tot de la Sf. Parinti.
Psihologia vorbeste ca tine despre vise. Dar Biserica are alta invatatura; acum depinde pe care o preferi.
Am cumparat in Romania "Pateric despre visuri si vedenii", tiparita cu biecuvantarea Prea Sfintitului Parinte Galaction, Episcopul Alexandriei si Teleormanului. Am impresia ca lumea moderna respinge ideea de interventie a diavolului in viata noastra, a celor care traim in sec. XXI. Daca nu vom invata despre cum actioneaza diavolul, nici nu ne vom putea feri de el. Cartea aceasta ne invata cate ceva.
Reply With Quote