View Single Post
Vechi 17.04.2010, 00:16:11
penticostalulmantuit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grabriella Vezi mesajul
Ai reusit sa crezi, mai bine zis sa simti, sa experimentezi o traire noua ,o mare iubire ,o mare revelatie a dragostei Lui Dumnezeu, sa intelegi Cuvantul explicat convingator si inteligent de buni oratori si totul intr-o atmosfera vesela, cu oameni manierati si binecrescuti, cu orchestre si coruri superbe, cantareti fini si calzi . Cine n-ar fi fost miscat? Cine nu si-ar dori asa ceva, o astfel de companie, venind de undeva unde, dupa spusa ta, se lalaia ceva neiteligibil.
In aceasta situatie era normal pentru tine sa alegi ceea ce ai inteles si ti-a facut placere si ca urmare sa aderi prin botez la aceasta adunare.
Cunosc foarte bine toate acestea pentru ca le-am trait din plin si nimeni si nimic nu m-ar fi putut clinti de acolo.Nu ma interesa calitatea membrilor pentru ca simtirea era de ajuns si sincera sa fiu m-am simtit foarte iubita, toata lumea ma ridica in slavi, toti erau buni cu mine, nu-mi aduc aminte ca cineva sa ma fi ranit in vreun fel.Eu nu am ce reprosa nimanui nimic, dimpotriva mi-au fost mereu sprijin.
Nu pot să spun decât un sincer „mulțumim!”, Grabriella.
Nu cred că un NP ar fi putut să descrie biserica lui în termenii în care o faci tu. Ar fi fost din partea lui lipsă de modestie. Pe lângă asta tu ești mult mai credibilă pentru că, ortodoxă fiind, spui totuși că în Biserica Baptistă:
crezi,
experimentezi o traire noua ,
o mare iubire ,
o mare revelatie a dragostei Lui Dumnezeu,
intelegi Cuvantul explicat convingator si inteligent de buni oratori
totul intr-o atmosfera vesela, cu oameni manierati si binecrescuti,
cu orchestre si coruri superbe, cantareti fini si calzi .
Eu, punându-mi-se în față niște aspecte urâte din bisericile NP a trebuit să recunosc că sunt adevărate fiindcă așa erau.
Aș fi vrut să zic: „stai domle' puțin că mai sunt și altfel de lucruri , mai frumoase prin bisericile noastre” dar n-am putut spune fiincă aș fi fost acuzat de subiectivism.

Spuse de tine însă sunt mult mai credibile. Încă o dată, mulțumesc.
Reply With Quote