View Single Post
Vechi 16.04.2010, 22:50:36
mishi55's Avatar
mishi55 mishi55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.03.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Nu am uitat: Poti numi, concret?

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Dar mishi are el asa o neclaritate si nu stie ca tiger inseamna tigru si ca ma cheama Alin si sunt baiat .Daca nici asta nu iti dai seama e clar.Editeaza si tu postul de mai sus si corecteaza greselile.Multumesc.Si inca ceva,parerea ta este ca un catolic de rand care este credincios,respecta porunca lui Hristos,are multe calitati pozitive etc nu se va mantui doar pentru ca este catolic?Va arde in iad nu-i asa?Asta e gandire de evul mediu.
Uite, Alin, pentru eroarea legata de ID-ul tau imi cer scuze. Ceea ce am postat nu mai pot edita, dar IMI CER SCUZE IN ACEASTA POSTARE CA AM CREZUT CA ESTI FATA, NU BAIAT!
Spui: "Daca nici asta nu iti dai seama e clar." Ce e clar?

Pentru restul, insa, nu imi cer scuze!
Si raspunsul la intrebarea finala ti l-am mai dat - acum ce sa fac? Sa zic si eu ca tine, ca daca nu ai inteles pana acuma, e clar? :)) Deci, repet: ceea ce cred eu legat de mantuirea celor din alte confesiuni nu are nicio relevanta!!! Gandire de ev mediu? Iarta-ma, dar crestinismul este anterior evului mediu - si nu s-a "demodat" !!! Principiile lui sunt aceleasi, de pe vremea cand Domnul Iisus Hristos a fost pe pamant. Sau si asta e demodat? Tu de fapt ce vrei? Sa ne asortam credinta dupa ultima moda? Sa alegem niste carti care suna bine la urechile new-age-istilor, si sa lepadam restul? Si sa facem o selectie drastica din scrierile Sfintilor Parinti, sa mai scapam o data de fanatismele astea?

Nu am uitat: te astept cu acele scrieri si numele acelor Sfinti Parinti care au spus ca nu doar Ortodoxia mantuieste. Te rog, ai facut o afirmatie, dovedeste-o!
Si incearca sa nu te faci ca ai uitat...

Last edited by mishi55; 16.04.2010 at 23:11:32.
Reply With Quote