16.04.2010, 21:47:41
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de mishi55
Gata cu joaca, nu stiu daca ai observat, dar tigerAvalo9 are ea, asa, o ambitie, sa mantuiasca tot ce misca! se simte purtata de un fel de dragoste asa de mareata si de atotcuprinzatoare, ca vrea sa mantuiasca si ceea ce Sfintele Sinoade au numit eretic si au anatemizat! Nu crede ea ca Sfintele Sinoade au facut bine, sau nu crede ea ca mai este valabil ce au hotarat acelea! Ea este animata doar de marea mila si iubire personala, in numele careia darama toata invatatura Sfintilor Parinti. Nu exista eretici, catolicii sunt bunii nostri frati, la fel si ceilalti, sunt cu totii fratii nostri, si ne balacim intr-un mare cazan de iubire universala. Ce atata ura si mandrie si egoism?
Cam astea sunt ideile ei. Iti doresc mai mult succes decat am avut eu. Poate reusesti sa o ajuti tu. Eu nu am reusit. Am devenit doar, in ochii ei, persona non grata, care nu vrea sa se infrateasca cu catolicii si cu ceilalti...
Daca ar citi cu luare-aminte macar Crezul, si tot ar intelege! Nu mai zic de alte scrieri.
Buna ideea cu forumul!
|
Dar mishi are el asa o neclaritate si nu stie ca tiger inseamna tigru si ca ma cheama Alin si sunt baiat .Daca nici asta nu iti dai seama e clar.Editeaza si tu postul de mai sus si corecteaza greselile.Multumesc.Si inca ceva,parerea ta este ca un catolic de rand care este credincios,respecta porunca lui Hristos,are multe calitati pozitive etc nu se va mantui doar pentru ca este catolic?Va arde in iad nu-i asa?Asta e gandire de evul mediu.
Last edited by tigerAvalo9; 16.04.2010 at 21:58:26.
|