Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Tu faci parte din alt cult, de unde stii ce a vazut ea acolo, ce a simtit, ce lupta a dus cu ea...si care au fost semnele date de Dumnezeu, in vederea intoarcerii ei?
|
Astept cu nerabdare sa ne povesteasca. Dar fara generalizari de genul "toti np sunt asa", "vesnic fac cutatre lucru", "NU AU NICI CELE MAI ELEMENTARE CUNOSTINTE " , etc.
Citat:
În prealabil postat de Grabriella
DORIANA,
NU SUNT UN PERICOL PENTRU TINE SI NICI PENTRU CEI PE CARE TU II RESPECTI SI II IUBESTI.N-AM VENIT SA INDUC IN EROARE SI NICI SA MISTIFIC NIMIC SI PE NIMENI. SI NICI SA ARUNC CU NOROI,DIMPOTRIVA , EU AM VENIT 'ACASA'.
Daca tu te simti rau AICI inseamna ca pentru tine nu este 'acasa' acest loc.
FIECARE RASPUNDE "CHEMARII LUI"
|
Ma bucur sincer, ca incepusem sa ma ingrijorez. Bine ai venit acasa! Si eu ma simt ca acasa intre ortodocsi, dar cand vine cate unul si-mi zice ca TOTI np sunt asa si pe dincolo, iar eu ma uit in oglinda si vad ca nu-i asa, ma gandesc serios la intentiile acelui om...
In ce priveste pericolele, sunt obisnuita cu ele si mi le-am asumat. Eu sunt un nimeni, e ok daca arunci si cu noroi, dar am o sensibilitate la exagerari. trebuie sa ma pocaiesc.
Iar despre cei dragi mie, vreau sa-ti spun ca si eu am fost lovita puternic, si nu de ortodocsi ci de penticostalii mei. Nu pentru ca erau mai rai, ci pentru ca traiam intre ei. M-am suparat si eu o vreme si m-am departat de ei, dar in timp am inteles ca daca am fost lovita am fost lovita pentru pacatele mele, caci aveau dreptate pe de o parte iar Dumnezeu ma punea la incercare prin ei. Si daca plecam de la ei ma loveau altii, caci Dumnezeu urmarea curatirea mea. I-am iertat deci si incerc sa-i ajut cum pot . Si pe masura ce ma apropii mai mult de Dumnezeu si ma adapostesc sub aripa Lui sunt lovita mai putin.