View Single Post
Vechi 16.04.2010, 20:08:42
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Tu faci parte din alt cult, de unde stii ce a vazut ea acolo, ce a simtit, ce lupta a dus cu ea...si care au fost semnele date de Dumnezeu, in vederea intoarcerii ei?

Astept cu nerabdare sa ne povesteasca. Dar fara generalizari de genul "toti np sunt asa", "vesnic fac cutatre lucru", "NU AU NICI CELE MAI ELEMENTARE CUNOSTINTE " , etc.

Citat:
În prealabil postat de Grabriella Vezi mesajul
DORIANA,

NU SUNT UN PERICOL PENTRU TINE SI NICI PENTRU CEI PE CARE TU II RESPECTI SI II IUBESTI.N-AM VENIT SA INDUC IN EROARE SI NICI SA MISTIFIC NIMIC SI PE NIMENI. SI NICI SA ARUNC CU NOROI,DIMPOTRIVA , EU AM VENIT 'ACASA'.
Daca tu te simti rau AICI inseamna ca pentru tine nu este 'acasa' acest loc.
FIECARE RASPUNDE "CHEMARII LUI"
Ma bucur sincer, ca incepusem sa ma ingrijorez. Bine ai venit acasa! Si eu ma simt ca acasa intre ortodocsi, dar cand vine cate unul si-mi zice ca TOTI np sunt asa si pe dincolo, iar eu ma uit in oglinda si vad ca nu-i asa, ma gandesc serios la intentiile acelui om...

In ce priveste pericolele, sunt obisnuita cu ele si mi le-am asumat. Eu sunt un nimeni, e ok daca arunci si cu noroi, dar am o sensibilitate la exagerari. trebuie sa ma pocaiesc.

Iar despre cei dragi mie, vreau sa-ti spun ca si eu am fost lovita puternic, si nu de ortodocsi ci de penticostalii mei. Nu pentru ca erau mai rai, ci pentru ca traiam intre ei. M-am suparat si eu o vreme si m-am departat de ei, dar in timp am inteles ca daca am fost lovita am fost lovita pentru pacatele mele, caci aveau dreptate pe de o parte iar Dumnezeu ma punea la incercare prin ei. Si daca plecam de la ei ma loveau altii, caci Dumnezeu urmarea curatirea mea. I-am iertat deci si incerc sa-i ajut cum pot . Si pe masura ce ma apropii mai mult de Dumnezeu si ma adapostesc sub aripa Lui sunt lovita mai putin.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 16.04.2010 at 20:14:24.
Reply With Quote