Citat:
În prealabil postat de Doriana
Iarta-ma, dar eu nu vad nici o diferenta intre ce fac ei si ce faci tu. Ei au trecut de la ortdocsi si ii vorbesc de rau, tu ai venit de la baptisti si ii vorbesti de rau.
Spune-mi, te rog, te-a obligat cineva sa te botezi la baptisti? Daca ai facut-o de buna voie de ce arunci acum cu noroi? Ceea ce spui e perspectiva unui om care a suferit, dar nu e o perspectiva obiectiva...si e pacat , caci fratii tai chiar te cred.
|
Diferenta este de la cer la pamant !
Deci , chiar daca negi ,iritarea ta este EVIDENTA !
Si nu este vorba despre 'vorbire de rau' ci este vorba despre ADEVARUL pe care eu l-am descoperit si anume, toata mistificarea aceasta odioasa a liderilor ce au infiintat aceste secte. Toata aceasta 'ideologie ' falsa pana in maduva oaselor, toate denaturarile si minciunile cu care acesti lideri isi atrag adepti, bieti oameni nefericiti si nenorociti ,fara de Dumnezeu.
Cum poti reduce aceasta crima si genocid sufletesc la o "vorbire de rau"?
Cum poti sa asimilezi experienta mea cu a ta, sau a altora ca tine?
Crezi cumva ca este acelasi lucru dar in sens invers?De la dreapta la stanga sau de la stanga la dreapta?
_Nu, nici vorba! Nici macar tu nu crezi asta.
-Nu te panica ! N-am venit sa 'vorbesc de rau' pe baptisti.etc.. , desi sa sti... as avea ce povesti.( am sa-ti spun un secret, ortodocsii adevarati stiu, oricum, cu cine au de aface)
Am sa-ti dau o pilda :
Daca copilul tau,datorita faptului ca esti neglijenta in educatia lui, ajunge pe mana unor excroci care iti intra in propria casa si ii ofera ciocolata si bomboane in schimbul unor comori pretioase pe care tu le-ai pastrat cu sfintenie in cele mai profunde si tainice locuri, in speranta ca atunci cand va fi mare sa le poata pretui,care excroci sunt un real pericol pentru toti copiii vecinilor , oare esti indifirenta ? sau daca incepi sa atentionezi si pe altii inseamna ca-i "vorbesti de rau" pe acesti excroci?
Interesanta optica!
Si inca ceva:Toti cei care posteaza pe aici fiind neo, sau neoneoprotestanti NU AU NICI CELE MAI ELEMENTARE CUNOSTINTE DESPRE ORTODOXIA ORTODOCSILOR.
ESTE ATAT DE EVIDENTA IGNORANTA INCAT ESTE JENANTA. Voi cunoasteti doar indoctrinarea ce vi se face in secta .Si constat ca veniti cu aceleasi si aceleasi texte repetate de fiecare ca o placa.Dar fiind voi 'oaspeti 'lumea spera sa vi se deschida ochii .
Durerea mea este imensa pentru orice suflet care, ca si mine, cauta sincer adevaratele valori ale Lui Dumnezeu si acesti impostori le ofera doar surogate ieftine, de doi bani.