View Single Post
Vechi 16.04.2010, 15:56:37
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Pai nu prea am fost intrebati . Eu am zis ca nu sunt de acord cu vanzarile de ...orice in biserica noastra, nici cu rautatea multora dintre fratii mei . Dar ce pot face daca atat inteleg ei? Vorbesc si eu, poate-poate aude cineva...dar le zic mai mult in fata decat pe forumuri, ca sa se poata indrepta.
Bine, dar tu de exemplu acum...sau de cand ti-ai gasit drumul, te duci sa spui unui/or preoti, sau credinciosi ortodocsi in fata ceea ce ai sa le reprosezi...sau ceea ce nu apreciezi la ei?

In fine, oameni rai, afaceristi, corupti exista peste tot...dar chiar peste tot, si daca spui sau nu pe un forum acest lucru...e acelasi lucru, bine nu e un lucru pozitiv...dar se ajunge si aici tocmai din cauza ca toti cei de alte denominatiuni nu numai ca nu prezinta deloc aspectele negative ale comunitatii, sau daca nu a lor, ca poate chiar unele sunt model...macar din celelalte, dar nici macar nu recunosc nimic, sau nu stiu, macar sa nu mai faca aso o antiteza de ciudata intre crestinii ortodocsi desfranati, care avorteaza cel mai mult din toata lumea, si beau mai mult decat tot universul...si baptistii/adventistii/evanghelistii=credinciosi model, fix ca in sec. I!!!

Sa fim seriosi, cand se exagereaza...se exagereaza, indiferent daca in mod negativ...sau pozitiv, si nicio exagerare nu e cinstita la o adica, atunci cand nu e...
Reply With Quote