Piept de pui cu cartofi la cuptor
Este o reteta f usor de facut si de catre cei cu mai putin talent culinar si fara dorinta de a excela in bucatarie (asa ca mine).
Ingrediente:
- 2 piepti de pui
- 2 cartofi potriviti
- usturoi
- 3-4 linguri ulei
- 100 ml apa
- sare, piper, oregano, cimbru si alte condimente dupa gust
- o punga “fino” pt cuptor
Se impaneaza carnea cu usturoi si se pune in punga, se pun cartofii taiati cubulete, se adauga apa si uleiul si se presara condimentele. Se inchide punga si se lasa 30 de minute la foc potrivit, dupa care se rupe punga si se mai lasa 20-30 de minute la cuptor pentru a se rumeni.
__________________
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare...
"Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24)
|