View Single Post
Vechi 16.04.2010, 11:01:36
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Altfel, da, asta e rationamentul, chiar voi spuneti ca Dzeu vi se dezvaluie numai cit va permite starea decazuta, ca degeaba v-ar spune ADEVARUL, ca tot nu l-ati intelege.
Oricum, nu e cazul meu, care nu detin ADEVARUL. Sustin doar ca nimeni nu il are, nici macar Dzeu nu poate fi sigur ca il are.
te rog mult spune si tu o fraza,MACAR UNA, in care sa fii logic de la inceput la sfarsit.
1.spui ca Dumnezeu ni se dezvaluie numai cat ne permite starea decazuta
2. ca si tu ai face asta daca AI STI ca nu intelegem.

dar tu nu esti DUMNEZEU ca sa stii EXACT cat si ce intelegem...(chiar tu recunosti ca nu detii ADEVARUL cu atat mai putin ADEVARUL ABSOLUT)si NU te poti pune ,nici macar ipotetic ,in situatia Lui neavand ATOTSTIINTA asa ca trebuie sa incerci la nivelul tau sa faci BINELE ,cum poti tu mai SINCER ,fara sa gandesti anterior ...ACUM NU FAC BINELE CA ASTIA NU INTELEG...ce inteleg unii si altii ,DUMNEZEU stie cel mai bine,nu tu ...tu doar straduieste-te sa faci BINELE ...SI BINELE , te va apropia de DUMNEZEU ,mai si bine zis DUMNEZEU se va apropia de tine ...vazand straduinta ta.

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
nu detin ADEVARUL. Sustin doar ca nimeni nu il are, nici macar Dzeu nu poate fi sigur ca il are.
toti avem clar in minte ce inseamna conceptul de ADEVAR. daca n-ai cunoaste ce inseamna ADEVAR n-ai spune ca nu-l detii .
de unde avem noi conceptul de adevar ? nu de la maimute (daca ne-am trage de la ele am avea DOAR "supravietuirea celui mai adaptat" sau "legea junglei" ) ci de la DUMNEZEU care a dat legea ,prin care noi ne verificam pe noi insine ,prin comparatie Legea lui Dumnezeu(Poruncile)<=>faptele noastre =>de aici intelegem conceptele de BINE ,RAU ,ADEVARAT,FALS.

Last edited by flying; 16.04.2010 at 11:03:55.
Reply With Quote