Iesi-va Omul!
\"Iesi-va omul la lucrul sau si la lucrarea sa pana seara!\"
De cand ne nastem si pana la dreapta infatisare in fata Creatorului nostru, datori suntem pentru darul primit-libera alegere-a da socoteala de felul cum am inmultit \"talantul\" -(talentul, darul), cu care am fost binecuvantati la Botez. Lipsa de actiune este trandavie, lipsa curajului este dezertare si lasitate, caci sta scris:\"-Indrazniti, Eu am biruit lumea...!\" lipsa gandirii si a analizei este asemanarea cu celelalte fiinte ale creatiei care , asa cum au fost zidite, aduc neincetat slava Creatorului lor, deoarece ele primesc(cand cer) orice au de trebuinta! Dar noi, fiintele aceluiasi Creator care suntem asemenea Lui (inzestrati cu ratiune) stiind ca: \"Orice lucru veti cere intru numele Meu(de la Tatal), Eu voi face!\" - ce mai asteptam? Cum ne mantuim? Dragostea, Iubirea, Blandetea, Bucuria, Smerita cugetare, Nadejdea, Rabdarea,, Credinta, Rugaciunea, ASCULTAREA! Ascultare si rabdare,rabdare! Rabdare, rabdare, rabdare si iar rabdare!
Orice om traieste ori doua raiuri, ori doua iaduri! Omule, aproapele meu, asemenea mie si capetenia mea, ALEGE!
Constantin Scutariu
Last edited by costelscutariu; 15.04.2010 at 23:10:18.
|