View Single Post
Vechi 14.04.2010, 22:56:15
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Poate-mi explici si mie cind ai timp cu ce este acest aspect mai putin interesant si ziditor decit altele de care aduci tu aminte si nu poti dovedi..si vorba aia sunt multe! ! !, nu de alta dar ca sa ma tavalesc si eu de ris cind o sa te aud vorbind.

Spune-mi simie ca sa nu mor prost cu ce devi tu mai buna si mai dreapta si mai mintuita ca-mi dai mie peste nas cu buricele( piese ESENTIALE in demonstrarea creatiei) si imaculata conceptie sau cum poate o femeie sa dea nastere la un copil si sa ramina de trei ori virgina...asta asa ca am inteles ca esti in tema :)
Poti sa te superi daca vrei si sa o iei personal, insa mie problema asta cu buricele mi se pare ridicola. Taiere a firului in patru. Si are la baza o intelegere literala a Facerii cu care nu sunt de acord (dar banuiesc ca tocmai de asta ai vrut sa razi). Dar suntem in afara subuiectului.

Nu sunt sigura ca am inteles ultima parte a mesajului tau. Totusi, virginitatea Maicii Domnului are un sens teologic, nu este vorba aici de ginecologie... Este deci un subiect important. Dar aici era vorba despre imaculata conceptie a Maicii Domnului ceea ce este alt subiect.