View Single Post
Vechi 14.04.2010, 14:16:35
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Era unu care acum nu mai e. Pe el il deranja faptul ca maimutele aveau 24 de perechi de cromozomi.

Drept urmare, a decis sa le forteze sa treaca pe "stilul nou", de 23 de perechi de cromozomi.

Doua dintre ele au ales si - in acelasi timp - au dobandit ca prin farmec o pereche de cromozomi in minus.

Celelalte (infinit minus 2) au ramas pe stilul vechi, anatemizandu-le pe cele doua care acum se numesc oameni.

Nota: Acum a trecut mult timp. Nu se mai stie exact cine ce a vrut si cine ce a decis. In mod cert, nu putem dovedi nimic, pentru ca nu mai e nimic de cercetat.
:)))

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Nota 2: Cine nu e de acord e retrograd si fanatic religios. Mai bine era lui sa fi fost maimuta.
Asta e vechea patima a mandriei si razvratirii. Creatura refuza sa-si mai recunoasca Creatorul pentru a nu mai da socoteala nimanui de faptele ei. Si chiar functioneaza smecheria... dar un timp foarte scurt, doar pana cand testul vietii ia sfarsit.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote