View Single Post
Vechi 13.04.2010, 22:22:45
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Vreau sa aud si eu care este pacatul daca oamenii cauta viata pe alte planete?E absurd.
Dupa unii oameni,in general vorbind,nu cineva anume de pe forum,ar fi trebuit sa nu descoperim televizorul,calculatorul,internetul,masina si celelate inventii moderne pentru ca nu are rost,nu ne-am ingrijit de suflet.Uitam oare ca le putem face pe amandoua in aceasta viata.Ce e rau in a cauta viata pe alte planete?Ce e rau in a cunoaste?Si un copil inofensiv de 10 ani s-ar intreba acelasi lucru.De ce sa fie rau daca noi cautam viata pe alte planete?Repet,daca se va descoperi ca exista viata pe alte planete(ceea ce e foarte posibil sa se intample)nu ne va afecta cu nimic pe noi credinciosii sau pe Dumnezeu.CLAR.Atunci care sa fie problema?
Ei, iti dai seama ca dupa unii nicio inventie nu e buna, dar le folosesc cu varf si indesat, de moment ce si-au putut exprima opiniile aici...pe acest forum, deci se contrazic singuri...si nu pot sa iti spun eu de ce!!

Legat de viata pe alte planete, pe mine putin ma intereseaza, pot exista de toate...si le pot descoperi cu frenezie cercetatorii, numai sa le descopere...pentru ca altfel, de ce sa spun, sau sa cred ca exista lucruri...a caror existenta e pusa sub semnul intrebarii, si isi dau doar unii cu presupusul??

Last edited by AndruscaCIM; 13.04.2010 at 22:24:54.
Reply With Quote