Parintele Cleopa
I-am citit opiniile(,,Ne vorbeste Parintele Cleopa>am ajuns momentan pe la vol.5>dar ,,timpul liber"este un lux momentan pt subsemnatu)la sugestia unui amic.O personalitate remarcabila.Staruinta cu care sustinea ideea(printre altele) conform careia Binele va invinge intr-un final Raul il plaseaza,din punctul meu de vedere,in rindul celor care transmit un adevar general si universal valabil.Cat despre opiniile dinsului precum,,Iar nici cu protestantii nu avem nimic comun. Ei nu au ierarhie si taine si nu se pot mantui. ">prefer sa nu comentez pt ca mi-am propus sa-i inteleg mesajul si mai putin sa-i critic opiniile pe anumite aspecte.Oricum ar fi lejer penibil sa ma apuc sa demonstrez contrariul fie si din cauza ca nu sunt un exeget.Per ansamblu nu regret ca i-am citit cartile/opiniile.La fel cum nu regret ca am citit si ,,discursurile" lui Dalai Lama.Regret ca a avut o parere atat de critica la adresa protestantilor dar ii respect opinia.Faptul ca imi convine sau nu>este irelevant din punct de vedere al scopului pt care i-am citit cartile.Parintele Cleopa..un om ale carui sfaturi cu siguranta merita citite.Parerea unui protestant.Sau cum vreti dvs sa-mi spuneti.
Bye.
|