Subiect: Taxe bisericesti
View Single Post
Vechi 10.04.2010, 15:06:33
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Esti avocatul poporului???????? Citeste tu cu atentie si apoi da-ti cu parerea. Va plangeti de taxe mari la Sf.Biserica, si apoi banii ii dati pe mancare, decat sa dati la biserica si va plangeti ca va merge rau !
Hai ca n-am mai ras, cu atata pofta, de multa vreme.Multumesc.
Daca imi merge rau , asta se intampla pentru pacatele mele, nu ptr ca sunt carcotasa in privinta taxelor impuse de unele biserici!
In privinta mancarii, te intreb: tu te hranesti cu aer, surato? Zice Dumnezeu, undeva, ca trebuie sa murim de foame?

Treaba sta cam asa:din nefericire, multi se comporta ca si cum, forumul acesta ar fi "cosul lor de gunoi" (SPER CA DE DATA ASTA AI OBSERVAT GHILIMELELE!!).. in sensul ca aici refuleaza toata "mizeria" produsa de neimplinirile si frustrarile din viata lor personala... la un moment dat, am avut si eu aceasta tendinta.. dar am gasit solutia: fie fac cateva ture de bloc in pas alergator, fie sap gradina

PS. La mesajele urmatoare, nu-ti mai raspund.. nu ca n-as avea replica, dar se vede de la o posta ca ti-i tare drag sa cauti pricina oricui... stii? ptr o cearta e musai sa fie cel putin 2! Si nu uita, cine nu accepta dreptul la replica, ramane singur pe scena

Last edited by MarinaAlca; 10.04.2010 at 15:33:38.
Reply With Quote